Túróruditól jól lakik a 9 hós Kisfiam, ha pl.10 óraira vagy uzsira adom neki? Vagy csak nasi lenne?
Én csak nasinak adom a 9hós kisfiamnak és ebéd után,vagyis fözelék után.
Szerintem nem lakik jól vele a baba,csak ugy esetleg,h ha teszel hozzá gyümit is,és ugy összekevered neki!iGy is adtam már én is neki,de csak ritkán!
De azért próbáljátok ki!
Ja,és én a csokit leszedem róla neki!Az az enyém!:)
Szia!Ha megnézed,nem túl nagyra "szabták" ezeket a rudikat.Véleményem szerint inkább nasinak minősül,nem lakna jól vele.
Tudom,hogy nem ez volt a kérdés lényege,de inkább adj friss,cukrozatlan túrót gyümölccsel és később a rudiféléket.
Persze dönts belátásod szerint,én csak megemlítettem!
Köszönöm a válaszotokat. Még nem adtam neki, csak kíváncsi voltam rá. Idáig kizárólag azokat kapja, amit még lehet, nem vagyok egy merev és aggodalmas anyuka, de a kajálást mindig betartottam nála és ezután is befogom. Hála az égnek, mindent megeszik, akármit adok neki(joghurt, sajt, túró stb ) . Persze már kap a mi ételeinkből is, ha olyat főzök.
Akkor egy kis nasit megérdemel néha-néha. Még 1-szer köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!