Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Túróruditól jól lakik a 9 hós...

Túróruditól jól lakik a 9 hós Kisfiam, ha pl.10 óraira vagy uzsira adom neki? Vagy csak nasi lenne?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 11:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Én csak nasinak adom a 9hós kisfiamnak és ebéd után,vagyis fözelék után.

Szerintem nem lakik jól vele a baba,csak ugy esetleg,h ha teszel hozzá gyümit is,és ugy összekevered neki!iGy is adtam már én is neki,de csak ritkán!

De azért próbáljátok ki!

Ja,és én a csokit leszedem róla neki!Az az enyém!:)

2010. jún. 21. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Én csak uzsi után adok neki, ha azt megette. Tehát nálunk nasi, de mostanában nem kéri:( 19 hós
2010. jún. 21. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
1 db-tól? Az enyém eggyel nem lakna jól. 3-4et simán megenne, mondjuk nem adnék neki annyi. Max egy felet szoktam adni neki. Nem akarod inkább mással megoldani a tízórait/uzsit? Gyümölccsel? Vagy ha mindenképpen túrót akarsz akkor csinálj neki otthon valami túrós desszertet, pl: túró banánnal vagy barackkal. Na mit szólsz? Enyém imádja:)
2010. jún. 21. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ha megnézed,nem túl nagyra "szabták" ezeket a rudikat.Véleményem szerint inkább nasinak minősül,nem lakna jól vele.

Tudom,hogy nem ez volt a kérdés lényege,de inkább adj friss,cukrozatlan túrót gyümölccsel és később a rudiféléket.

Persze dönts belátásod szerint,én csak megemlítettem!

2010. jún. 21. 11:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat. Még nem adtam neki, csak kíváncsi voltam rá. Idáig kizárólag azokat kapja, amit még lehet, nem vagyok egy merev és aggodalmas anyuka, de a kajálást mindig betartottam nála és ezután is befogom. Hála az égnek, mindent megeszik, akármit adok neki(joghurt, sajt, túró stb ) . Persze már kap a mi ételeinkből is, ha olyat főzök.

Akkor egy kis nasit megérdemel néha-néha. Még 1-szer köszi.

2010. jún. 21. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!