Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerinted melyik a legnehezebb...

Szerinted melyik a legnehezebb része a gyereknevelésnek? 🙂

Figyelt kérdés
Van egy 10hónapos kisfiam, én is megírom majd persze hogy szerintem melyik az 😀
2018. júl. 2. 08:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Végig vannak nehézségek.

19 12 és 1 évesek a gyerekeim.

De látom ahogy a szüleim aggódnak értem pedig már 40 vagyok.

Szerintem ahogy megszületik onnantól végig...mindig.Nincs megállás.

2018. júl. 2. 12:29
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom kisgyerekes-babás kategóriában gondolkodik, nem arra, hogy mi lesz a nehéz ha 20 éves lesz.

Nekem az éjszakázások voltak a legnehezebbek meg összehozni a rendet és tisztaságot egy pici gyerek mellett. Ami még nehéz az a türelem... amiből kevés vagy de nagyon sok kellene.

2018. júl. 2. 13:29
 13/14 A kérdező kommentje:
A 4es válaszoló szinte leírta a gondolataimat,plusz a fiam elejétől kezdve sűrűn ébred éjjel,és most kezdem érezni hogy jól esne 2-3óránál többet egyben aludni éjjel.☺️ a másik az okoskodás amit nem birok, főleg anyós részéről, azt nehezen tűröm, pedig szerintem egész jól neveljük a kicsit. Szerencsére beteg még nem volt, de attól nagyon félek hogy ki fogok készülni. Igazából mindegyikőtök válaszában az én válaszom is érzem kicsit 😄
2018. júl. 3. 06:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

'A kialvatlanság, az, hogy 7-ből 7 napon 0-24 órás ügyeletben kell lenni. Aki megteheti, h pár órára legalább másra bízza a babáját, az nem is sejti, h mekkora szerencséje van."

Köszönöm 4#-es hogy ezt le merted írni!

Őszinte vagy!

Valóban ha pár órára anyukára vagy bébiszitterre vagy a férjem bátyjára tudjuk hagyni, az maga a Mennyország!

2018. júl. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!