Nekem az elso par honap volt a legrosszabb. Nemsokara vege az elso fel evnek, kicsit remenykedek, hogy jobb lesz, mert most egy kicsit olyan remenytelennek erzem az egeszet...
2017. jan. 31. 00:00
3/12 anonim válasza:
5-7 hónap között a mozgásfejlődés miatt ki volt borulva,sírt,hogy nem tud kúszni,ha próbáltam segíteni,akkor mégjobban sírt. Éjjel óránként felsírt. Ehhez képest nálunk a hasfájás és a fogzás kutya füle volt.
2017. jan. 31. 05:41
4/12 anonim válasza:
Az elso hetek.
Aztan a harmadiknal a dackorszak.
Ketto volt hasfajos, azt nagyon megszenvedtuk.
2017. jan. 31. 07:36
5/12 anonim válasza:
Az elso 2 honap, mire belerazodtunk h szulok lettunk es egy kicsit elkezdtuk elvezni. Addig ugy ereztem magam mint egy eteto-altato-pelenkazo robot.
2017. jan. 31. 07:51
6/12 anonim válasza:
8-11 hónapos kora.. az elején ugyan hasfájós volt és az se volt könnyű időszak, de ez a pár hónap maga volt a káosz. Még a 2 perces dolgokat is alig tudtam megcsinálni, a lábamba kapaszkodott, nyafogott, éjjel milliószor kelt, fogzott is, amíg zuhanyoztam is ordított, hiába volt vele az apja stb..
2017. jan. 31. 08:03
7/12 anonim válasza:
6-10 hós koráig.
Alig aludtunk valamit
Fogak, mozgásfejlődés!!!
Fáradtak voltunk, ő is mi is. Apa sokat dolgozott, építkeztünk. Szörnyen ingerültek voltunk.
Pedig a lányom is hasfájós volt, de mikor már azt hittük h túl vagyunk a legrosszabbakon, akkor jött csak a fekete leves!!!
2017. jan. 31. 09:58
8/12 anonim válasza:
Nekem a 6-16 hèt. Mèg nem volt napirendje, szinte egèsz nap fogni kellett ès akkor maradtam vele otthon egyedül. Az elsö 6 hètben fèrjem itthon volt, így ezèrt sokkal könnyebb volt. Nem volt hasfájós, szinte sose sírt. 4 hónapos korára lett napirendje, sírás nèlkül aludt napi 3x a kiságyában, èjjel is szèpen aludt, nèha kellett bemenni hozzà.
Hawai volt egèszen 10 hónapos koràig. Aztán jött 2 betegeskedès, mozgásfejlödès ès egèsz nap tiszta nyüg volt, semmit se lehetett csinálni. Ez kb egy hónapig tartott. Most 11,5 hós ès egy pár hete megint jobb a helyzet. Kopp kopp kopp...
2017. jan. 31. 10:29
9/12 anonim válasza:
Első vagyok, kérdező hozzászólására: nekem mindenki azt mondta, az eleje jaj az semmi ahhoz képest, amikor majd elindul és nekiáll pakolni. Nem osztom a véleményüket, nekünk pont azért volt istentelenül nehéz az első fél év, mert a lányom nem bírta elviselni, hogy önállóan még nem képes semmire, és ha nem cipeltük ölben jobbra-balra, akkor ordított. Félévesen indult be úgy a mozgásfejlődése, hogy egyedül is képes lett felfedezni a környezetét és elszórakoztatni magát, azóta egész laza vele az élét, annak ellenére is, hogy éjszakánként még mindig ébreszt (2 éves).
2017. jan. 31. 11:25
10/12 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért lettem ilyen gyalázatosan lepontozva? Tán nem a kérdésre válaszoltam? Esetleg a válaszom félrevezető, hamis vagy logikátlan elemeket tartalmazott?
Aki ebben vezeti le a napi frusztrációit, hát, szívből sajnálom, nagyon boldogtalan ember lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!