Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ferjem folyamatosan stressze...

A ferjem folyamatosan stresszel, hogy nincs rend. Nagyon idegesit . Szerintetek mit tgyek?

Figyelt kérdés
6honapos a kislanyom, ket szintes nagy hazban elunk, nulla segitsegem van. Ő dolgozik ha hazajon meg focit nez. Nem sehit itthon semmiben. Es oanaszkodik, hogy nincs rend. A rendetlenseg az max a por ami latszik a padlon, mert mas rendben van. Azt mondja, hogy ez az en feladatom oldjam meg. Adjam be a nagymamanak egy orara a gyereket amig kitakaritok. De ha még beis adom nagyneha egy orara akkor mondjuk jolesik kicsit pihenni. De elvarja hogy ekkor is robotoljak. Azt mondja hogy minden mas no megoldja csak en vagyok ilyen. Nagyon rosszul esik, mert kb egesz nap megsem allok. Mindig csinalok valamit a baba mellett is. Csak o ezt nem latja, mert keszen felveszi a vasalt dolgokat...... stb. De mar az agyamra megy ezzel es tok szarnak erzem magam.
2018. jún. 30. 12:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

sajnos nekik fogalmuk sincs mit vállal egy nő magára mikor otthon marad egy gyerekkel. ők hazajönnek meg elmennek, és nagyjából azt látják hogy reggel jókedvű a gyerek (kipihent) este meg már csak a fürdetés altatás, szóval pont az oroszlánrészéből kimaradnak.

az enyém dettó ugyanilyen: ha egy nadrág a földön van, már pattog hogy kupi van, hogy nem adok magamra (konkrétan 3 kg plusz van rajtam és azon pattog), hogy neveletlenek a gyerekek (mindenki irigyel azért amilyenek, ő az egyetlen aki iszonyat kritikus a saját gyerekeivel szemben.) 4 éves és 2 éves gyerekről van szó de soha nem vette a fáradtságot hogy 2 sort elolvasson milyen a dackorszak és mit miért csinál a gyerek, csak jön hogy nem foglalkozom velük.

A valóságban meg úgy néz ki, hogy hajnal 5kor kelek hogy neki meglegyen a reggelije, meg persze a gyerekeknek is, és mindenkinek jól induljon a reggele (rajtam kívül persze mert idejét se tudom mikor vajazott meg nekem bárki egy falat kenyeret, vagy csak adott magától jó reggelt ölelést..), utána takarítok főzök mosok, egész délelőtt plusz próbálom velük a munkafázisok közötti időt minőségi játékkal eltölteni...délben ahelyett hogy az énidőmet magamra fordítanám (ami egyébként nincs mert a nagyobb nem alszik délben már) a kertet művelem, kapálok, ö9ntözök, mivel így minden nap friss zöldséget és gyümölcsöt tehetek az asztalra - amivel a férjem baromira szeret felvágni az ismerősök előtt, de fingja nincs arról mi munka van mögötte...majd délután kint a levegőn - persze erre is megkapom hogy nincsenek eleget kint...mégis mikor??? hogy???? hívjak takarítónőt rendeljek kaját! oké! de akkor minek dolgozik ha ilyenre költjük a fizetést!!! akkor inkább maradjon itthon heti kétszer és mindenki jól jár!! esti műszakk is az enyém, egyedül altatok egyedül kelek hozzájuk éjjel, mert ő persze ha hazajön a munkából már "jár neki" a pihenés!!

Hétvégén elvárja hogy elvigyem a gyerekeket valahova hogy szintén Ő tudjon pihenni, és ha megkérem hogy nyírja le a füvet, már megy a duzzogás, hogy már megint programot csinálok neki..

őszintén megértelek kérdező, de semmi jó tanácsot nem tudok adni, csak annyit hogy szokjad, és próbálj mindent kommunikálni a férjed fele, aztán vagy változik vagy nem de én azt tudom momdani csak rosszabb és rosszabb lesz.

2018. júl. 12. 10:58
 22/32 anonim ***** válasza:
21-es, ezzel az állattal te minek vagy együtt? Mi a jó ebben a házasságban neked? És minek mentél hozzá? És mért hagyod magad?
2018. júl. 12. 12:13
 23/32 anonim ***** válasza:
nem ilyen volt nyilván, sőt, még az első gyermeknél sem...a második születése óta nem bírja a gyűrődést, ait eddig el is fogadtam, de ez az utóbbi pár hónap nagyon megvisel minket...de nem érzem hogy váló ok lenne bármelyik is. csak egyértelműen hullámvölgy, és most még nem látom, hogy ki tudunk e majd mászni belőle
2018. júl. 12. 14:27
 24/32 anonim ***** válasza:
nem hagyom magam, minden reggel megmondom a magamét, mire jól összeveszünk és így telnek el a napok...hétvégén kicsit rendeződünk...aztán hétfőn indul újra a veszekedés. nem mondom hogy jó. de 15 éve vagyunk együtt. ennyit nem dob el az ember csak úgy.
2018. júl. 12. 14:28
 25/32 anonim ***** válasza:
Akkor meg pártanácsadót kéne bevonnotok, mert így csak egyhelyben toporogtok és felőrlődtök.
2018. júl. 12. 16:04
 26/32 anonim ***** válasza:
65%

De ez, bőven válóok..

te cseléd vagy, aki kiszolgálja, derékba meghajol, tulajdonképpen tényleg az a kategória vagy, akibe a lábát beletörölheti majdnemhogy. Veled van a gond, ha ezt elviseled.

2018. júl. 13. 19:05
 27/32 A kérdező kommentje:
Hú kedves 22 es ! Nagyon sajnallak. A leirtak alapjan te meg rosszabb helyzetben vagy nalam. Borzaszto nehez lehet igy 2 gyerekkel . A kerdes kiirasa ota tortent egy ket dolog. Elkoltoztem. Felmerult bennem, hogy egyedul folytatom tovabb. De aztan csak megenyhultem, es ugy dontottem kap egy utolso eselyt, mert folyton keresett es azt mondta hogy megprobal segiteni, mindenben mert hogy o nem tudta hogy ekkora a baj. Na hat meglatjuk! Egyenlore mèg nem tudom milesz, de valtoznia kell!
2018. júl. 14. 23:06
 28/32 A kérdező kommentje:
21*
2018. júl. 14. 23:07
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem tudta, hogy ekkora a baj, miközben megállás nélkül a sírásig szekált? Na, azért csak óvatosan, kritikával szemléld a fogadkozását, és ha nem változtat, akkor legyen végleges a döntésed.
2018. júl. 14. 23:43
 30/32 anonim ***** válasza:
És te elhitted ezt az átlátszó szöveget? 😔
2018. júl. 15. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!