Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név illik hozzá?

Melyik név illik hozzá?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik név a legjobb: Bori Anna, Bori Mira, Bori Zora, Bori Ella, Bori Róza, Bori Ida?

A vezetéknév B-vel kezdődik.

2018. jún. 29. 20:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
56%

Te tudod, de ha én lennék a gyerek, amint lehet, nevet változtatnék. 😂

Egyébként én nem parancsolgattam a Borbálával, én érveket írtam, hogy miért lenne jobb és hozzá is tettem hogy nem az én döntésem, csak vélemény. Te tudod.

2018. jún. 30. 12:03
 32/36 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem te vagy a gyerekem :)

Köszi a választ!

2018. jún. 30. 14:03
 33/36 anonim ***** válasza:
92%

Amikor először láttam ezt: "gyakori kérdések", azt hittem, hogy csupa szakember ül egy irodában, orvosok meg műszaki szakemberek. Aztán láttam, hogy nem, csak a magyar nép, akik név nélkül bátrabbak. Engem is lefikáztak már, rosszul esett, de belegondolva volt benne igazság. Természetesen csak te döntöd el mi lesz a gyerek neve, de akkor majd hasonló véleményekre számíthatsz, ha már most is "beszólnak". Legfeljebb nem ilyen nyíltan, mint itt.

De nem volt hiábavaló, felkavartad a kedélyeket alaposan!

2018. jún. 30. 14:48
 34/36 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk oviban van Bori-Rozi ikerpár. Anyuka már beíratáskor magyarázkodott hogy ez a teljes nevük nem becenév. Amúgy próbáld ki, menj idegenek közé és muatkozz be Boriként. Majd meglátod a reakciót. Amúgy meg nem, nem trtszik mindenkinek a környezetedből csak nem akarnak megbántani
2018. jún. 30. 19:06
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősöm Dorka. Gyerekként cuki volt ez a név. De most hogy felnőtt, állásinterjún már kellett magyarázkodnia, hogy nem olyan ostoba, hogy a becenevét írja az önéletrajzra, hanem őt tényleg így hívják. Pedig egy Dorka még mindig nem olyan meredek, mint egy Bori...
2018. júl. 2. 10:14
 36/36 anonim ***** válasza:

Intelligencia hiánya megvan erősen, meg persze a magyar mentalitás:)

Gondolom a te lányod Hürrem vagy Elif.

Benézted:-D Az én lányom Tilda Róza

2018. júl. 2. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!