Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik név illik hozzá?

Melyik név illik hozzá?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik név a legjobb: Bori Anna, Bori Mira, Bori Zora, Bori Ella, Bori Róza, Bori Ida?

A vezetéknév B-vel kezdődik.

2018. jún. 29. 20:12
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Pont leszarom a férjed. :)

És nekem ez nem vállalhatatlan. Remekül illik a vezetéknévhez. Eddig akárkinek mondtam, tetszett nekik. Sokkal különlegesebb, mint a sok Lara, Luna, Nina, Lora, Lili, Mia, Jázmin, Napsugár, Léna, Léda, Málna, Eperke és társai..

Boróka mitől jobb?

A férjed azon is röhög, ha valaki Borbála és Borinak becézik?

Intelligencia hiánya megvan erősen, meg persze a magyar mentalitás:)

Gondolom a te lányod Hürrem vagy Elif.

Rosszindulatú és lekezelő vélemény nem érdekel.

2018. jún. 29. 20:53
 12/36 anonim ***** válasza:
85%

"Pont leszarom a férjed."

B*szod, te kértél véleményt! Nem csak a válaszoló férje de én is szarrá röhögtem magam a borizorán meg borimirán meg a többi rajzfilmfigurának való ízlésficamon.

2018. jún. 29. 21:14
 13/36 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként ha ekkora nagyszájú határozott nő vagy és miiiindenki odavan a Boriért, miért nem te dö tesz vagy a sokmindenkit kérdezed akinek annyira tetszik a Borid?
2018. jún. 29. 21:15
 14/36 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk a Boriella se semmi :) :) Hát van egy ízlésed, való igaz :) Ne hari de ezek tényleg nevetségesek.
2018. jún. 29. 21:16
 15/36 anonim ***** válasza:
86%
Bocs, de szerintem is röhejesek. Főleg a Bori Mira és a Bori Zora. Lehetne akár tere-fere is.
2018. jún. 29. 21:18
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges a két név így. Ha hosszabb nevet választsnátok úgy jobb. Pl. Bori Annabella

(Egyébként nekem sem tetszik!)

És megjegyezném, hogy csúnya dolog, ha valaki kiír egy kérdést és azt várja, hogy mindenki bólogasson! El kell fogadni a negatív véleményt is, még ha nem is tetszik, ez ezzel jár! Köszönetet érdemelnek, hogy időt szánnak a kérdésed megválaszolására.

2018. jún. 29. 21:19
 17/36 A kérdező kommentje:

De miért írjátok őket egybe? Ezek 2 külön nevek. Nyilván nem úgy fogjuk hívni, hogy Borimira gyere ide.

Amúgy jogos, hogy minek kérek véleményt.. Már megbántam.

Egyébként pedig köszönöm a bókot, ami az ízlésemre vonatkozott. Nektek pedig legyen egy 100. Majátok. ;)

2018. jún. 29. 21:23
 18/36 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy nekik nem tetszik. Hanem, hogy ezt szépen is meg lehet válaszolni. Úgy, hogy nem neveznek egy gyereket szerencsétlennek. És nem űznek gúnyt belőle. A 2.nev nagyon csekély, nem is igazán szeretném, de leirtam, h nekem melyek tetszenek. Nekem ugyanígy nem tetszik a sok tucatnév, mégis normális ember módjára véleményezem.
2018. jún. 29. 21:26
 19/36 anonim ***** válasza:
83%
De nem kéne ilyen önzőnek lenned. Te aztán becézheted majd Borinak, meg is mondhatod az oviban, hogy Borinak hívják, de legyen már Borbála. Minden egyes bemutatkozás nehézkes lesz így. Te tudod viszont. Én nem akarlak rábeszélni, de szerintem sokkal jobb lenne Borbálaként. 2. névnek a Róza hangzik jól hozzá.
2018. jún. 29. 21:29
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Azért írják egybe, mert így fog hangzani amikor szerencsétlen gyerek bemutatkozik élete folyamán többszázszor. Persze fontos, hogy nektek tetszen, de azért érdemes mások véleményét is meghallgatni. Tudod, az is tetszik valakinek, ha tehén valaga van a köldöke köré tetoválva, de a többség szerint röhejes. Ezek a névösszeállítások is azok. És mivel egy ember élete végéig ezzel a névvel fog élni, szerintem érdemes lenne olyat választani neki, ami sok ember szerint szép, hogy ő se utálja egész életében. Azt gondoltam, ezért kértél véleményt.
2018. jún. 29. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!