Melyik név illik hozzá?
Szerintetek melyik név a legjobb: Bori Anna, Bori Mira, Bori Zora, Bori Ella, Bori Róza, Bori Ida?
A vezetéknév B-vel kezdődik.
Pont leszarom a férjed. :)
És nekem ez nem vállalhatatlan. Remekül illik a vezetéknévhez. Eddig akárkinek mondtam, tetszett nekik. Sokkal különlegesebb, mint a sok Lara, Luna, Nina, Lora, Lili, Mia, Jázmin, Napsugár, Léna, Léda, Málna, Eperke és társai..
Boróka mitől jobb?
A férjed azon is röhög, ha valaki Borbála és Borinak becézik?
Intelligencia hiánya megvan erősen, meg persze a magyar mentalitás:)
Gondolom a te lányod Hürrem vagy Elif.
Rosszindulatú és lekezelő vélemény nem érdekel.

"Pont leszarom a férjed."
B*szod, te kértél véleményt! Nem csak a válaszoló férje de én is szarrá röhögtem magam a borizorán meg borimirán meg a többi rajzfilmfigurának való ízlésficamon.

Szerintem felesleges a két név így. Ha hosszabb nevet választsnátok úgy jobb. Pl. Bori Annabella
(Egyébként nekem sem tetszik!)
És megjegyezném, hogy csúnya dolog, ha valaki kiír egy kérdést és azt várja, hogy mindenki bólogasson! El kell fogadni a negatív véleményt is, még ha nem is tetszik, ez ezzel jár! Köszönetet érdemelnek, hogy időt szánnak a kérdésed megválaszolására.
De miért írjátok őket egybe? Ezek 2 külön nevek. Nyilván nem úgy fogjuk hívni, hogy Borimira gyere ide.
Amúgy jogos, hogy minek kérek véleményt.. Már megbántam.
Egyébként pedig köszönöm a bókot, ami az ízlésemre vonatkozott. Nektek pedig legyen egy 100. Majátok. ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!