Segithetek nektek Anyucik?
Azért irom ezt ki,mert igy engedi jól kiirni nekek.
Szóval csak szólni szerettem volna,h ha esetleg nem tudnátok róla,h a DM-be a Pampers pelus nagy akcióban van.
Ilyen papirdobozod kiszerelésben kapható és 5799ft,mi a 4es méretet használjuk,és tegnap vettem én is a kisfiamnak,ebben 132db volt,és mivel beválltottam egy 25%os kupont hozz igy 4350ft-ért kaptam meg,ami annyit jelent,h 32,9ft/db áron vettem meg a pelust,és szerintem ritkán van ilyen,h ilyen ugymond olcsóra jön ki a darabára.
Remélem másoknak is tudtam segiteni,akik ilyen pelust használnak,h megtakaritással tudjátok megvenni!
Szép napot Nektek!
Ugy néz ki,h ma már szép idö lesz!:)
Akkor tudod kiváltani,h ha bemész bármelyik dm-be,és viszed az active beauty kártyádat és ott van egy ilyen kis számitógépszerüség és ott betudod váltani,de ha bemész egy dm-be és megkéred a pénztárost,vagy bármelyik eladót,biztos,h segitenek neked,én is igy csináltam legelösször.
A pontegyenlegedet meg megtudod nézni vagy a neten a dm oldalán vagy ott bent az üzletben a gépnél!

Nagyon szivesen kedves utolsó!
Örülök,h tudtam neked segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!