Anyucik, segithetek nektek? (pelenka)
Figyelt kérdés
A 11.kerület Bartók Béla uti Tesco expresszbe akciós a tescos pelus,a lila csomagolásu super fit van ráirva,én tegnap vettem a kisfiamnak egy 3as és 4es méretet,mindegyik méret egységesen 465ft,nem irtam el az árat 465ft.
Erre a fajta pelusra gondoltam:
Remélem tudtam nektek segiteni,egyébként jó kis pelus:)
2011. jan. 13. 10:26
2/5 anonim 

válasza:

Szerinted csak Bp-en van ez az akcio? Hihetetlen olcso. En ugyan meg nem probaltam ezt a pelust.
3/5 anonim 

válasza:

Mi vidékiek vagyunk, az itteni TESCO-ban a zöld színű Tesco pelenka akciós holnaptól (jan.14.), 54 db lesz 1990 Ft. Az is jó áron lesz.
4/5 anonim 

válasza:

Jol szamololm, hogy ez 16Ft/db a 4-es pelusnal? Alapon amugy mennyibe kerul ez a pelus? Ja, es milyen minosegu? A zold essentials-t ismerem, az nekunk bevalt.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát azt nemtudom máshol akciós-e,de párom itt dolgozik,és nemtudta megmondani ö sem nekem,h mindegyik tesco expresszbe ennyi-e,vagy csak náluk.
Igen jól számoltad 16ft/db-ra jön kis kb.! :)
Én már használtam ilyet a kisfiamnak,puhább mint a zöld zacskós tescos pelus(a tesco essentials),és vékonyabb is szerintem,mert azt is használtuk,bár nekem az kemény volt,ugyh az nem szeretjük,de mondjuk azzal sem volt balesetünk,de ez jobb szerintem!:)
2011. jan. 14. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!