Milyen a babajoghurt? Ez házilag kevert v bolti? Én a natur joghurtra gondoltam.7,5hon a kisfiam és szeretnék neki turot és joghurtot adni.
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 22:19
1/8 anonim válasza:
Finom a babajoghurt bolti, csak szerintem drága. Ahhoz képest hogy milyen sok fogy belőle itthon. Én a danone könnyű és finom gyümölcsjoghurtokat veszem, a fiam imádja, 14 hónapos de már elég régóta eszi. Natúrnak szerintem se íze se bűze. Túróként meg krémtúrót szoktam adni, de azt ritkábban mert abban cukor is van.
2/8 anonim válasza:
Én natur bio joghurtot szoktam gyümivel turmixolni = gyümölcsjoghurt, vagy Bio túrót gyümivel + kis natúr joghurttal ha túl sűrű maradna (bár a gyümölcsöktől nem szokott)= krémtúró. Gyakran esszük tízóraira, nagyon szereti a kisfiam banánnal, sárgadinnyével, sárgabarackkal, meggyel, vagy bármivel.
3/8 anonim válasza:
Ja és kb 5 perc alatt kész vannak, és tuti friss gyümölcsöt-túrót-joghurtot tartalmaznak. Az én babám is még csak 8.5 hós, nem akarom bolti desszertekkel tömni. Előző voltam.
4/8 anonim válasza:
én sima yoghurtot veszek. egészen pontosan a cserpes nevű yoghurtot, de ez elég kevés helyen kapható, de nagyon finom, házi jellegű yoghurt. natúrat szoktam, abba gyümölcs ill túró, ha tartalmasabbat akarok. a babayoghurt nagyon drága, szerintem csak lehúzzák a szülőket, nekem nem is telik rá. túrót is simát veszek, nem biot. vagy az anyósom csinál házi tejből.
5/8 anonim válasza:
Én natúr joghurtot szoktam gyümölccsel keverni.
Boltot nem veszek.
Egy saját "élmény", csak hogy megosszam veletek:
A minap kaptunk banán ízű (!) bébidesszertet, pont akkor, amikor a natúr joghurt+banán verziót csináltam. Megkóstoltam párhuzamosan a kettőt, hát a boltinak semmi köze nem volt a valósághoz. Csupa cukor, aroma.
6/8 anonim válasza:
bocs: boltit nem veszek :-))) Bár boltot sem nagyon...
7/8 anonim válasza:
Én natúr joghurtot + gyümit vagy babakekszet adok a kisfiamnak. Boltit még nem vettem. Kóstold meg Te is mind a kettőt, majd meglátod, h mekkora a különbség. A kekszeset imádja a legjobban (Én is)
8/8 anonim válasza:
tegnap 23:32 vagyok
Még eszembe jutott, hogy bulátát és kukoricapelyhet is szoktam bele tenni, azzal is nagyon tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!