Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a babajoghurt? Ez...

Milyen a babajoghurt? Ez házilag kevert v bolti? Én a natur joghurtra gondoltam.7,5hon a kisfiam és szeretnék neki turot és joghurtot adni.

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Finom a babajoghurt bolti, csak szerintem drága. Ahhoz képest hogy milyen sok fogy belőle itthon. Én a danone könnyű és finom gyümölcsjoghurtokat veszem, a fiam imádja, 14 hónapos de már elég régóta eszi. Natúrnak szerintem se íze se bűze. Túróként meg krémtúrót szoktam adni, de azt ritkábban mert abban cukor is van.
2010. jún. 16. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Én natur bio joghurtot szoktam gyümivel turmixolni = gyümölcsjoghurt, vagy Bio túrót gyümivel + kis natúr joghurttal ha túl sűrű maradna (bár a gyümölcsöktől nem szokott)= krémtúró. Gyakran esszük tízóraira, nagyon szereti a kisfiam banánnal, sárgadinnyével, sárgabarackkal, meggyel, vagy bármivel.
2010. jún. 16. 22:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és kb 5 perc alatt kész vannak, és tuti friss gyümölcsöt-túrót-joghurtot tartalmaznak. Az én babám is még csak 8.5 hós, nem akarom bolti desszertekkel tömni. Előző voltam.
2010. jún. 16. 22:24
 4/8 anonim ***** válasza:
én sima yoghurtot veszek. egészen pontosan a cserpes nevű yoghurtot, de ez elég kevés helyen kapható, de nagyon finom, házi jellegű yoghurt. natúrat szoktam, abba gyümölcs ill túró, ha tartalmasabbat akarok. a babayoghurt nagyon drága, szerintem csak lehúzzák a szülőket, nekem nem is telik rá. túrót is simát veszek, nem biot. vagy az anyósom csinál házi tejből.
2010. jún. 16. 22:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Én natúr joghurtot szoktam gyümölccsel keverni.

Boltot nem veszek.

Egy saját "élmény", csak hogy megosszam veletek:

A minap kaptunk banán ízű (!) bébidesszertet, pont akkor, amikor a natúr joghurt+banán verziót csináltam. Megkóstoltam párhuzamosan a kettőt, hát a boltinak semmi köze nem volt a valósághoz. Csupa cukor, aroma.

2010. jún. 16. 23:32
 6/8 anonim ***** válasza:
bocs: boltit nem veszek :-))) Bár boltot sem nagyon...
2010. jún. 16. 23:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Én natúr joghurtot + gyümit vagy babakekszet adok a kisfiamnak. Boltit még nem vettem. Kóstold meg Te is mind a kettőt, majd meglátod, h mekkora a különbség. A kekszeset imádja a legjobban (Én is)
2010. jún. 16. 23:41
 8/8 anonim ***** válasza:

tegnap 23:32 vagyok

Még eszembe jutott, hogy bulátát és kukoricapelyhet is szoktam bele tenni, azzal is nagyon tuti!

2010. jún. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!