Tesco (love baby), lidl, rossmann saját márkás pelusairól mi a vélemény?
A Lidl-nek új pelusa van néhány hónapja, a Lupilu, nem biztos, aki véleményezi a lidlöset, erre gondol. Szóval az új Lupilu jó szerintem.
A Rossmannos nekem nem jött be, kemény durunggá változik a nedvességtől.
Tescósat nem ismerem. Nem kérdezted a DM-es Babylove-ot, az nekem felveszi a versenyt a zöld Pamperssel és a Liberóval.
Dm-es is lehet :)
köszi
Dm: kezdetben szerettem, de nagyobb méreteknél túl merev, nem jó a formája a lányomra.
Rossmann: most vettem mintát, tetszett.
Tesco: borzalmas
Lidl: eddig nem vettünk.
A pampers a legjobb szerintem.
Liberot használunk meg zöld pamperst alapvetően. A dm-essel nekem az volt a bajom, hogy mindig kifolyt belőle a pisi kb. 4-5 óra elteltével, én meg éjjel nem szoktam neki cserélni pelust. A rossmanosból nekünk mindenhol folyt a pisi, nagyon nem jött be.
Igazából amíg nem próbálod ki, nem tudod meg milyen, mert minden babának más válik be. Rossmanosból van ilyen 2 db-os kiszerelés, azt ki tudod próbálni.
A 2. gyereknél 90%ban dm-eset veszünk, teljesen jó. Az elsőnél fél éves korig liberot vettünk ès használta azokat amiket kaptunk, a tescos borzalmas volt, a dm jó, rossmann fél fokkal a dm után. A pampersből jövögetett kifelé a pisi, a liberoból 6 hónap után az volt a ritkább, amikor minden bent maradt!!
Lild-ös egyszer volt az elsőnek, nem rémlik hogy baj lett volna vele.
Bugyipelenkából szintén a dm-es jó nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!