Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Idegenkedek a gondolattól,...

Idegenkedek a gondolattól, hogy kislány babám lesz, volt más is így?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy nem szeretném, sőt!!! 3. baba lenne, van már 2 fiunk, lényeg hogy egészséges legyen, de mostanság azon kapom magam, hogyha kislány babát látok, hogy édes, de nem tudom elképzelni, hogy nekem is egy kis rózsaszín csomagom lesz fülbevalóval és babázni fogunk :D első két gyerek előtt tényleg mindent el tudtam képzelni, vettem is rózsaszín takarót, mikor még nem tudtam mi a neme a babámnak...

Most nem, csak a fiús dolgokat nézem meg, azokon akad meg a szemem. Lehet csak " elfiúsodtam" a két nagyobb mellett. Ja, valamelyik nap a férjem is említette, aggódó arcal, hogy "jajj, lehet kislány lesz". Kérdeztem, nem örülne? Azt mondta, örülne, de fél, mert az biztos másabb, mint egy fiú. Neki az első babánál is voltak félelmei, de belejött. Máshol is vannak ilyen " félelmek"? :)

2018. jún. 13. 16:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hidd el, teljesen normális vagy! A fiú a megszokott, tudod, hogyan kell fiús anyukának lenni. Majd, ha esetleg lányod lesz, megtapasztalod, hogy a lányos anyukaság is ugyanolyan természetes.

Nálunk szó szerint mindenkinek lánya van. El se tudtam képzelni a kisfiút, mert még csak fiú csecsemőt se láttam soha közelről. Így azért nehéz. De fiam lett, és imádtam a gondolatot, amint közölték.

2018. jún. 13. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:
2 fiam van nekem is, na én nagyon szeretnék 1 kislányt. :) a fiúkat fiúknak akartam, azok is lettek, és nagyon örültem nekik. Viszont most nagyon vágynék 1 lányra, lehet 1 picit csalódott leszek, ha kiderül, hogy fiú.
2018. jún. 13. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!