Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normális, ma egy...

Szerintetek normális, ma egy 8 hónapos baba (lány) 12 kiló?

Figyelt kérdés
Csak anyatejet kap, de az anyuka nagyon sok szénhidrátot (főleg csokit) eszik. Ez is okozhatja a baba nagyobb súlyát?
2018. jún. 8. 20:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Az én lányom 4.20-szal született. 1 évesen 11 kg volt és határozottan duci volt.

Most 11 éves és 35 kg, teljesen átlagos magasságra és súlyra is.

Még bármi lehet.

2018. jún. 10. 03:07
 22/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Még azt hozzátenném,hogy nagyon hasfájós bava volt. A gyerekorvosunk azt mondta,hogy kerüljem a cukorfogyasztást és fejjem ki az előtejet, így kevesebb tejcukor jut a szervezetébe.

Szóval lehet köze ahhoz is,hogy rohadt édes,cukros az anyatej.

2018. jún. 10. 12:32
 23/24 anonim ***** válasza:
61%

Kizárólag anyatejjel táplált babát nem lehet túletetni, meghízlalni.

Nekem is hatalmas, hurkás anyatejes fiaim voltak.

A többiekhez képest tényleg "kövérnek" tűntek. De a gyerekorvosom minden tanácsadáson elmondta, hogy a gyerekeimmel kellene reklámozni az anyatejes táplalást, mert annyira látszik, hogy azon élnek.

Az anyuka csokifogyasztásának ehhez semmi köze. Az anyatej összetétele a baba igényeihez igazodik.

Sajnos sokszor a fentiekkel a szakemberek sincsenek tisztában.

2018. jún. 10. 17:18
 24/24 anonim ***** válasza:
58%

23 vagyok

Olvasva a hozzászólásokat mondom megnézem már az enyém mekkora volt pontosan

3800gr született, 8 hónaposan 75cm 11kg volt, nagy, és hurkás, de 7 hónaposan az agyrácsba kapaszkodva felálló fiú

A másik fiam 4400gr született és szintén 75cm és 11kg volt 8 hónaposan

A kislány simán lehet 12kg egészséges

2018. jún. 10. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!