Másnak is ilyen "segítőkész" jó tanácsokatadó a védőnője?
Tegnap volt nálunk. Kisfiam 5,5 hónapos. Már gyümölcsöt,főzeléket eszik. Kérdeztem,hogy kekszet,esetleg tésztát mikor kóstoltathatok vele. A liszt és a glutén miatt. Erre az volt a válasz,hogy nem kell az,egyen sok gyümölcsöt. Második kérdésem mikor egyen húst. Erre azt mondta az ráér. Egyen inkább sajtot.
Ja és zöldségből ehet már mindent,és gyümölcsből is. Szerintetek?
A mi védőnőnk nagyon alapos.
Vannak gyümik amiket nem ehet. Pl eper, málna. Allergiás reakciót okozhat.
Húsos ételeket javasol ebédre, mivel nagyon korán tápszeres lett a babám.
Általában nem egy szavas válaszokat ad, hanem meg is indokolja.
én úgy tudom mindennek megvan a maga ideje..fokozatosan kell bevezetni az ételeket( a baba gyomra fejlettségének megfelelően)7 hónapos korig nekem úgy ajánlották,hogy gyümölcsből: alma,barack,meggy
Zöldségből:répa,cékla,krumpli,geszteny és ennyi... 7 hónapos kortól már nagyobb a választék:cukkini,saláta,brokkoli,fehérrépa,zeller,spárga,tök,kelbimbó..húsokból:csirke,pulyka
Gyümikből még jöhet ilyenkor már a banán és a körte is...
Egyébként hozzám ki sem jár a kedves védőnő..már 2 hónapja nem láttam(5 hónapos nekem is a babám) Nem mintha zavarna hogy nem jön..de!!!ezért kell itt feltennem néha kérdéseket,mert nincs ki válaszoljon! :(
10:22-es vagyok
A fiam elmúlt 6 hós. Én a Nestléből adtam neki babapiskótásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!