Honnan kerülhetett a bolha az ágyunkba?
Igen, én tanácsolnám, hogy szedd le az ágyneműt, amennyire lehet, olyan magas hőfokon mosd ki. Vegyél írtószert. Én a BioKill-t javaslom, mert tényleg hat, szag mentes, a falat is lefújhatod vele, nem hagy foltot és kb. 3 hónap védelmet nyújt valamennyi rovar ellen (pókoktól kezdve a hangyákon át a bolháig mindenre jó). 1-1200 Ft/ flakon.
Hogy hogyan kerülhetett oda? Valószínűleg a ruhátokon vagy a testeken bevittétek. Bárhol találkozhattatok vele. Az úton elsétáltatok egy bolhás blöki mellett, az egyik bokor levelén várakozott rátok... Bárhonnét össze lehet szedni.
Az jó kérdés, hogy van-e a homokozóban. Szerintem a homokban nem érzi jól magát a bolha, így kétlem, hogy ott huzamosabb ideig megélnének vagy ott tartózkodnának. De emiatt fölösleges aggódnod. A gyermeketek számtalan rovarral és baktériummal találkozhat a homokozójában, a bolha csak egy a sok közül. Ezt nem nagyon lehet kivédeni. Hacsak nem tiltod meg, hogy a kisfiad a szabadban játszon.
Szép napot kívánok!
A Bio kill semmit nem ér...
Már a második dobozt fújtuk el. Most a chemotox port használjuk, ez már hatásosabb.
második válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!