Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudtok ajánlani bolha...

Mit tudtok ajánlani bolha csípésre?

Figyelt kérdés

Fiamat össze csípkedte a bolha,immár 2 hete ilyen.Már 3x vittem orvoshoz,de nem tud mit tenni.Először írt fel calcimuscot,fenistil cseppet,meg vmi rázó keveréket amivel be kell kennem a csípéseket.De nem használ egyik sem.

Most aloe first-tel fújom neki és aloe lips-sel kenem.

Tudnátok vmi hatásosat javasolni?

És a bolha kiírtására vmit?

1 éves a fiam

2011. szept. 25. 08:00
 1/6 anonim ***** válasza:

A csípésekre sajnos semmi nem vált be nekem se, ki kell várni míg elmúlik.

A lakásba Insecticide 2000 Spray:

[link]

Előtte nem árt egy nagyon alapos takarítás, és az összes lakástextil kimosása 60 fokon.

Ha meg van állat is, akkor neki meg Frontline Combo:

[link]

2011. szept. 25. 08:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Nincs állat a lakásba.

Az első linket ajánlotta már más is,de azt olvastam róla neten h rák keltő anyag van benne :(

Mi tévő legyek?

2011. szept. 25. 08:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem tartósan fogod használni, 2-3 hetente 1x átfújod vele a lakást, attól nem lesz senki rákos a családban, viszont a bolhák nem bírják.
2011. szept. 25. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és a gyereket meg addig elküldöd valakivel sétálni, amíg fújkálod.
2011. szept. 25. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is csak azt tudom írni,amit az első válaszadó írt neked!

Az Insecticide 2000 Spray a leghatásosabb.Használatakor a fiad ne legyen a lakásban,te használhatsz szájmaszkot.Elég 2-3x megismételni a használatát.Naponta többször porszívózz.Én még a porszívó zsákjába bolhairtó nyakörv darabját is beletettem.Én is hallottam ezt a praktikát.Bevált.Azóta egy darab bolhánk sincs.(Nekünk kijárós cicától került be.A cica is le lett kezelve)

Sajnos s a csípésekre,más ötletem nekem sincs,mint amiket te felsoroltál.

Remélem sikerül megszabadulnotok,ezektől a dögöktől.Mert igencsak kellemetlen,és megkeserítik az ember életét.:(

2011. szept. 25. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pár hete rajtakaptam egy bolhát, ahogy a kisfiamon ugrált. Mire hatástalanítottam az állatot, láttam, hogy a fiamat 3-4 helyen megcsípte. DM-ben kapható Aloe verás spray-vel fújtam be kb. 1 órán belül kétszer. Estére már a csípés helyét sem találtam!

2011. szept. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!