Mit tudtok ajánlani bolha csípésre?
Fiamat össze csípkedte a bolha,immár 2 hete ilyen.Már 3x vittem orvoshoz,de nem tud mit tenni.Először írt fel calcimuscot,fenistil cseppet,meg vmi rázó keveréket amivel be kell kennem a csípéseket.De nem használ egyik sem.
Most aloe first-tel fújom neki és aloe lips-sel kenem.
Tudnátok vmi hatásosat javasolni?
És a bolha kiírtására vmit?
1 éves a fiam
Nincs állat a lakásba.
Az első linket ajánlotta már más is,de azt olvastam róla neten h rák keltő anyag van benne :(
Mi tévő legyek?
Szia!
Én is csak azt tudom írni,amit az első válaszadó írt neked!
Az Insecticide 2000 Spray a leghatásosabb.Használatakor a fiad ne legyen a lakásban,te használhatsz szájmaszkot.Elég 2-3x megismételni a használatát.Naponta többször porszívózz.Én még a porszívó zsákjába bolhairtó nyakörv darabját is beletettem.Én is hallottam ezt a praktikát.Bevált.Azóta egy darab bolhánk sincs.(Nekünk kijárós cicától került be.A cica is le lett kezelve)
Sajnos s a csípésekre,más ötletem nekem sincs,mint amiket te felsoroltál.
Remélem sikerül megszabadulnotok,ezektől a dögöktől.Mert igencsak kellemetlen,és megkeserítik az ember életét.:(
Szia!
Én pár hete rajtakaptam egy bolhát, ahogy a kisfiamon ugrált. Mire hatástalanítottam az állatot, láttam, hogy a fiamat 3-4 helyen megcsípte. DM-ben kapható Aloe verás spray-vel fújtam be kb. 1 órán belül kétszer. Estére már a csípés helyét sem találtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!