Hagyjam itthon anyukámmal a babát? Olyankor már lehet mással, nem?
Jövő februárban folytatom az egyetemet, viszont emiatt heti 3-4 napot anyukám lesz a babával. A pici most 11 hetes. Anyukámat ismeri, jó a kapcsolatunk és nem az a típus, aki direkt máshogy csinál mindent a baba körül, mint ahogy azt én szeretném, vagy ahogy mondom. Rengeteget segít, valószínűleg azért is, mert nem dolgozik, tehát nem az van, hogy még munka után kell a picivel foglalkoznia.
Anyukám nagyon amellett van, hogy ez így jó lesz, működni fog, de nekem vannak kétségeim... Tudom, butaság, de mi lesz, ha nem engem fog az anyukájának gondolni? Vagy egy közel 1 éves baba ezt már jobban viseli, nem? J
És úgy menne a tanulás, hogy egész nap nem látnád? Sőt 3 napig? Nem ő járna folyton a fejedben, hogy most mit csinálhat? Mi lehet vele?
Inkább te élsz a babáddal távkapcsolatban, mint hogy a szüleidnek kelljen?
Miért nem lehet az, hogy Te, a baba és anyukád felmentek pestre arra a 3-4 napra, majd visszamentek mindhárman apukádhoz a hét többi részére?
Inkább ingáznék minden héten, minthogy ne lehessek a gyerekemmel.
És a szüleid szerintem jobban bírnák 3-4 napig egymás nélkül (és ekkora áldozatot nyugodtan hozhatnak értetek, hogy be tudd fejezni az egyetemet, ha már ilyen sokat tanultál, ne vesszen kárba stb...) mint a kisbabád nélküled.
De ha neked nem gond hogy 3-4 napig nem látod a gyerekedet, akkor nem értem a kérdést, és hogy mi a problémád tulajdonképpen.
Ha nagyobb lakás kell, akkor keressetek. Attól hogy könnyebb otthon hagyni anyukáddal napokig a babát, még nem az a jobb megoldás.
Nézd, te már eldöntötted, hogy a tanulás fontosabb a gyerekednél. Ennyi idő sok egy ekkora babánál.
Arra nem gondoltál, hogy ahol tanulni fogsz, ott beadnád bölcsibe? Akkor mágis te vagy vele, csak napközben nem, de mégiscsak téged tekintene anyukájának, hiszen sokat lennél vele attól még mert bölcsibe van, sőt ha lebetegszik akkor is te vagy vele nem anyukád. Azért a kisgyerekek nyűgősebbek mikor betegek lesznek. Ráadásul láthatod ahogy elkezd lépegetni, nem az lenne, hgoy anyukád telefonál, hogy jajjj kislányom a gyereked most kezdett el járni, majd 3 nap múlva te is láthatod. Persze már minden mondern technika megvan, így láthatod telefonon is, de elég személytelen lenne.
Ennek a gyereknek most van leginkább szüksége rád, mikor már nagy lesz egyre kevésbé fog téged igényelni, akkor könnyebb már bármit mellette csinálni, de addig még sok éved van.
Látom, egyre kevesebb a válasz:D
Úgy érzem, a "bátorítást" nem sikerült itt megtalálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!