Ciki, hogy itthon iszogatok kettesben anyukámmal szilveszter estéjén? 17/l
Én is itthon töltöm ne aggódj, nálam is egyik barátnőm mondta le, bátyám meg lerátozz. Szerintem nem ciki egyszerűen csak nincs kedved menni. 16/l
Boldog új évet
Szerintem a mai elbarmult tinédzserek nemtörődöm hülyeségeinek köszönhető ez a kérdés(NEM A KÉRDEZŐRE ÉRTEM!!!). A mai tinédzserek azt hiszik, hogy a Szilveszter arról szól, hogy berúgunk, mint az állat, és másnap semmire sem emlékszünk. NEM! Szilveszterkor elbúcsúztatjuk az évet, és éjfélkor köszöntjük az újat. 20 éves fiú vagyok, és már legalább 10 éves hagyomány, hogy Szilveszterkor itthon vagyunk, meghívjuk a nagyszülőket ebédre, aztán az éjféli pezsgőzés után valamikor 2 óra körül hazamennek. Közben eszünk, iszunk, beszélgetünk, társasjátékozunk, és jól érezzük magunkat! Újabban annyi a különbség, hogy van barátnőm, és ha olyan kedvünk van, akkor kimegyünk a főtérre megnézni a tűzijátékot. A Szilveszternek, de ugyanígy a legtöbb ünnepnek erről kell szólnia! Tehát egyáltalán nem ciki, ha anyukáddal jól éreztétek magatokat! De ha ez nem lenne elég érv, akkor gondolj arra, hogy ha te elmentél volna otthonról, akkor anyukád lehet egyedül ünnepelt volna. És azt szerintem senki nem szeret. Szóval mindegy, ki mit mondd, ne érezd cikinek, mert lehet, hogy ezzel mentetted meg anyukád Szilveszterét, és ennek nem lehet rossz oldala! :)
Bocsi, ha ezzel valakit megbántottam, de ez az én őszinte véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!