Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor mentek be a babátokhoz...

Mikor mentek be a babátokhoz éjjel?

Figyelt kérdés

Még szokott enni éjjel is 3-5 óránként, de néha nem tudom, hogy csak fészkelődik, hogy kicsit felébredt, vagy éhes.

Olyan vagyok sokszor, mint a "kelj fel Jancsi" és nézem a sötétben a kisbabám többször is, hogy mi lesz, de így még annyit sem alszom.

4,5 hós

2010. jún. 15. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
Miért kell megvárni, hogy rázendítsen??
2010. jún. 16. 10:50
 12/19 anonim ***** válasza:
mert lehet, hogy csak álmában nyöszörög egy kicsit, és visszaalszik, akkor meg minek ugorjon ki az ágyból anyuka és főleg minek ébressze fel a kicsit azzal, hogy bemegy hozzá?
2010. jún. 16. 13:51
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Pont ezért kell a bébiőr, hogy ne menjen be minden zajra, de ne is várja meg míg a baba ordítani kezd.
2010. jún. 16. 20:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is, ha már rázendít, akkor lehet, hogy fel is ébred. Nem ébred fel, arra ha bemegyek, de szoktam várni pár nyöszörgés, de van hogy visszaalszik, van hogy nem. Van hogy átmegyek és akkor már alszik is. Míg egy szobában voltunk, akkor csinálta, ha felálltam elhallgatott, ha visszafeküdtem kelhettem, pedig csak 1 méterre volt az ágya.
2010. jún. 16. 21:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a nyöszörgés és a rázendítés között vannak fokozatok...
2010. jún. 17. 09:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Nálunk nem sok. Sokszor bedugom a pipáját, hogy legyen időm a vízbe tenni a tápszert, akkor csend, de mire kiérek a konyhába, már sír is. Hát akkor hagyom, mert egyébként nem tudnám neki elkészíteni a kajáját. Rohangálhatnék oda-vissza.
2010. jún. 17. 10:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
nálunk sincsenek fokozatok :) én javasoltam, hogy kapcsold ki a bébiőrt, mert ha sír, azt úgyis meghallod. a saját gyerekemből kiindulva legalábbis. Vagy álmában tényleg csak picit forgolódik, nyöszörög, esetleg egyet felsír, ilyenkor még fel sem kelek, ha hallom akkor sem, mert lehet visszaalszik. Aztán ha tényleg kellek, azt teljesen egyértelmű sírással, sőt ordítással jelzi tényleg egyik pillanatról a másikra, szóval nálunk nincs bébiőr :)
2010. jún. 17. 13:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sincs átmenet. A végletek embere a kisfiam. Vagy üvölt, vagy csak nyöszizik, de akkor nem kell bemennem. Én is azt javasoltam, hogy kapcsold ki a bébiőrt.

Egyébként mi úgy oldottuk meg ezt a kérdést, hogy ha üvölt, apa bemegy hozzá, kiveszi az ágyból, és foglalkoztatja, amíg én elkészítem a tápiját. De előfordult már az is, hogy apa nem volt itthon, és kivittem magammal a törpét a konyhába, és felültettem a konyhapultra, amíg csináltam a tápit neki. :)

2010. jún. 18. 07:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy inkább bemegyek, mert ha sokáig nyöszörög, akkor felébred, legalábbis az utóbbi napokban. Aztán hajnali 3-kor inkább nem sétálok vele, ha nem muszáj. Inkább bedugom a pipáját, vagy megfordítom a másik oldalára, vagy megitatom és akkor alszik tovább.
2010. jún. 19. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!