Mennyi idös kortol adhatok babamnak kiföttesztat? (A tojas meg a liszt miatt)
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 20:43
1/8 anonim válasza:
Az Én babám 6 hós kora óta kapja.(le lehet pontozni nyugodtan)Szereti és semmi baja tőle.
2/8 anonim válasza:
Nem pontoználak le :) Szerintem is eheti a féléves.Ezekben amúgy sem sok a tojás, a liszttől meg semmi baja nem lesz.Egyedül akkor nem adnék, ha a családban mondjuk előfordult liszt érzékenység.
3/8 anonim válasza:
6 hós kora óta adok neki főtt tésztát,de tojás nélkülit,mert kiütéses lett a tfehérjétől.
4/8 anonim válasza:
"Ezekben amúgy nem sok a tojás"
Hát egy picit el vagy tévedve, mert igenis van tojás ezekben a tésztákban és nem is akármilyen....tojásfeldolgozó üzemből jöttem babázni!!! Úgyh én azért meggondolnám, h 1 éves kora előtt adnék-e a babámnak, amúgy sem ajánlatos a fehérje miatt.....
És az allergia lehet h később jön ki majd a babán, mivel idegen fehérje mint pl a tehéntej, és azt sem ajánlott 1 éves kor előtt adni!!!!! De Ti tudjátok, mindenki azt ad a babájának, amit szeretne!!!!
5/8 anonim válasza:
Én mindig durum tésztát adok a kisfiamnak, abban nincs tojás. Lisztes dolgokat 4-7 hónapos kor között kell bevezetni, én 6 hónapos korától adtam neki babakekszet, 7 hónapos kor után adtam neki tésztát és kenyeret. Tojás sárgáját szintén 7-8 hónapos kortól lehet adni egyébként, a tojás fehérjére mondják, hogy inkább csak egy éves kor után kapjon.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Én is 7 hós korától adok neki tésztát,és semmi baja nem lett tőle de nálunk semilyen érzkenység,allergia nincsen a családban ezért is mertem:-))
7/8 anonim válasza:
Én durum tésztát adok neki, kb 7-8 hós kora óta. Ebben nincs tojás. A glutént meg a legújabb ajánlás szerint 6 hósan be kell vezetni, szóval a liszt nem gond.
8/8 anonim válasza:
Ha van lisztérzékeny a családban, akkor is be kell vezetni a glutént 4-7 hónapos kor között. Én az vagyok, és a fiam 4 hós korától kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!