Miért van az, hogy nálunk 1 éves korig tiltják a tej, liszt, tojás termékeket?
Mi 8 hónaposak vagyunk és nem merek semmit adni neki. Pedig máshol már simán adnak ilyen dolgokat.
Illetve nálunk a só, cukor is tilos.
Jajjj, hát mindenki mást mond. Én azt vettem észre, hogy mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja. Ne izgulj. Nálunk is tilos volt minden. 11 hósak vagyunk.
Az elején sem ette a babóm só, cukor, fűszer nélkül a kajákat, szerintem neked sem ízlene.Nyugodtan kezd el ezeket a dolgokat, CSAK FOKOZATOSAN.Mondjuk, lisztet és tejet még én sem adtam neki. A hülye védőnőm szerint még babánt is csak most adhatnék neki, röhej, komolyan, nem mondom, hogy csülkös bablevest kell ennie.... Ja, és mivel tápszeresek vagyunk, 5 hónapos korától kezdtük a hozzátáplálást, no azóta alig hízunk valamit, hiszen elvileg nem is ehet semmi a baba 1-másfél éves koráig...van olyan aki 1 éves babának már tejet ad, stb. És semmi baja sem lett a babónak.Szóval lassan, fokozatosan, de mndent (tej kivéve)mindet lehet adni, hiszen 1 éves korára bőven azt eheti amit ti, SZERINTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!