Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Titeket nem idegesit ha a...

Titeket nem idegesit ha a babátokat erősen puszilgatják és gyöntölgetik?

Figyelt kérdés

Volt nálunk 2 nagynéném is és a 2 hónapos kisfiamat olyan erősen puszilgatták összevissza hogy szegény gyerek már sirt! Arról nem is beszélve hogy emelgetik gyöntölgetik és ez engem idegesit! A baba arca tiszta piros volt ugy összepuszilgatták! Oké odáig rendbe hogy nagyon szeretik és elvan telve a babától, de attól függetlenül ne ugy viselkedjenek a kisbabámmal mint egy játék babával!

Ti mit gondoltok erről? Hasonló élmény?

2010. jún. 15. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyosom ilyen.Én kiveszem a gyereket a kezéből és szolok neki hogy lehet ezt finomabban is mert ő nem játék.
2010. jún. 15. 20:12
 2/13 anonim ***** válasza:
26%

Anyósom rajong az unokájáért, de az arcán SOHA nem puszilgatja. Max. a kis lábát, de ő neki is így természetes.

Bárki puszilgatni merné az arcán gyerekemet, kivenném a kezéből azonnal és megmondanám, hogy csak mégegyszer próbálja meg és letöröm a kezét....

2010. jún. 15. 20:16
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem zavar. A baba nem hímes tojás, én meg nem vagyok sterilszuperanyuka. Tudom, hogy most az a divat, hogy a gyerekhez apa meg anya nyúlhat csak, mindenki más csak szkafanderben láthatja, de ezt mi nem vezetjük be. Mellesleg sosem gyömöszölik üvöltésig, normális rokonaim vannak. Volt már aki arcon puszilta a babámat, és nem halt meg? Érdekes ugye???
2010. jún. 15. 20:19
 4/13 A kérdező kommentje:

ma 20:16

Te az anyósodnak eltörnéd a kezét ha a vérszerinti unokájának adna egy kis puszit? Na ez szerintem tulzás!

Én nem szólok ha 1-szer adnak az arcára egy kedves puszit, hisz szeretik a gyerekemet, engem csak az zavar ha durván erősen erősen összpuszilgatják!

2010. jún. 15. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

Második,miért sajnálod a babát mástól?

Én puszilgattam unokatesómét az arcán és semmi baja nem lett.Azt megértem,hogy a kérdezőt zavarja,mert neki erővel csinálják,de miért nem lehet arcon puszilni??????

2010. jún. 15. 20:21
 6/13 A kérdező kommentje:

ma 20:19

Én is ugyanigy gondolom, csak azt nem szeretem mikor már a baba üvölt, mert játékszerként viselkednek vele!

2010. jún. 15. 20:22
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen erővel bent is tarthatnád örökké a lakásban,nehogy még valaki meglássa,ha ennyire sajnálod.
2010. jún. 15. 20:23
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

20:16 (azthiszem...)

Imádom az ilyen "okos" nőket mint Te. Eltörném a kezét... IQ fighter.

Válaszra: biztos szólnék h. óvatosan,, mert szegény sír. De normálisan puszilgatni, az arcát is lehet, baromira nem zavar. Sőt, örülök h. szeretik. Legyen az a nagyi vagy az én barátnőm, vagy ilyesmi, értitek:)

2010. jún. 15. 20:57
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Velünk épp a multhéten történt hogy mikor sétáltunk odajött egy idös néni és megkérdezte megpuszilgathatja e a kicsi arcát.Én megmondtam neki hogy nem mert nem tudom mit szedhet össze de a kezét szabad.

Nem bánom ha rokonok puszilgatják az arcát de mikor már olyan erövel csinálják hogy sir a kicsi akkor megjegyzem hogy:jo lenne ha az agyát nem szivnák ki.Akkor abba hagyják és ezzel el van intézve.

Szoval egy idegen ismeretlen akár milyen néninek/bácsinak nem engedem hogy puszilgassa a gyerek arcát de a rokonoknak szabad.

2010. jún. 15. 21:16
 10/13 anonim ***** válasza:
én pedig épp a kezét nem engedem puszilgatni,mindig a szájába veszi.A rokonaim pedig hadd puszilgassák az arcát,büszke vagyok rá hogy szeretik a gyermekem.Amikor már kellemetlen neki úgyis jelez és akkor automatikusan oda veszem magamhoz.
2010. jún. 15. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!