Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kezdjem a hozzátáplálást?...

Hogy kezdjem a hozzátáplálást? Lépésről lépésre. Hogy csinálok én mondjuk almapürét? Tápszeres a babám

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Meghámozod az almát és lereszeled. Először keveset, majd napról napra növeled a mennyiséget.
2010. jún. 15. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én kihasználtam, hogy számos már 4 hós kortól adható gyümölcspürét lehet venni készen a boltokban. Mi az őszivel kezdtük, aztán néha almapüré (én megfőztem először az almát) és sütőtök.
2010. jún. 15. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is üvegeset vettem, Univert.

Első nap 1-2 kanál, második nap 2-szer ennyi, harmadik nap amennyi jól esett neki.

Őszibarack, szilva, sütőtök, ezzel kezdtük. Először csak 1 gyümölcsöst adtam neki, aztán vegyeset is. Nem lett semmi baja egyiktől sem. És itatom is közben is és utána is adok neki vizet. Ne felejtsd el majd!

2010. jún. 15. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tudok neked küldeni egy könyvet (pdf formátumban), én abból csináltam mindent eddig (holnap lesz egy éves a pici) és nagyon szeretem.

2010. jún. 15. 21:46
 5/6 A kérdező kommentje:
oké küldjed légyszíves.
2010. jún. 16. 07:06
 6/6 anonim ***** válasza:
bocsi,21.46-os.Azt a könyvet én is megkaphatnám?Köszönöm!
2010. jún. 16. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!