Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért eszik csak félálomban a...

Miért eszik csak félálomban a babám?

Figyelt kérdés

Ma 18 hetes a babám és csak félálomban hajlandó enni. MItől lehet ez?Amikor ébren van állandóan csak mocorog pörög-forog,nézelődik,gagyorászik. "Nem ér rá akkor enni?"

Járt valaki már így?Amikor így eszik lecsúszik simán

160-170,amikor ébren van 60-70 után elkezd kiabálni és köpi ki a cumisüveget.

2010. jún. 15. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Nem lehet,hogy akkor mikor félálomban van,akkor cumizásnak fogja fel az evést,és azért eszik úgy többet? :)

Nekem ennyi idősen nem evett egyszerre ennyit a babám,bár ő ciciből evett,és volt,hogy napi 10-szer is...:)

2010. jún. 15. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én babám is igy eszik, szorosan hozzámbújva, félig csukott szemmel... én már szándékosan fordítom magam felé sokszor, hogy ne lesegessen... amúgy a lesegeetés a lényeg, nem az evés...

ebben szerintem semmi rossz nincs :)

2010. jún. 17. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:

szia

a lanyom is szeret igy enni.elelvasnal ez is nyugtatja.szorosan bujik hozzam es nagyokat nyog kozben.olyan edes ilyenkor :)

ebren kezdi, de rogton csukja is be a szemet es ugy eszik.

2010. jún. 17. 13:38
 4/5 anonim ***** válasza:
szia, az én fiam 20 hetes, és pont így eszik, mindenre figyel, csak az evésre nem, csak félálomban tudom megetetni.Kiváncsiak, felfedezik a világot, biztos azért...
2010. jún. 17. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

4 hónapos a fiam, és én is csak félálomban tudom őt rendesen megetetni, mert különben nézelődik, meg húzkodja a szájával a cicit, hátrafeszíti a fejét úgy nézkelődik. Viszont félálomban rendesen szopizik, olyankor mindig megnyugszom :)

Ezen az oldalon már volt hasonló kérdés pár hete talán, és ott néhány anyuka azt írta, hogy 1-2 hónap után leszoknak róla a lurkók és megint esznek rendesen. Remélem tényleg így lesz :)

2010. jún. 17. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!