Szerintetek miért csak félálomban hajlandó rendesen enni a babám?
Ha éber és úgy jön el a szopi ideje akkor 5 percet bír rendesen enni, de közben is csapkod, forgolódik és a fele mennyiségét eszi meg a szokásosnak. 4,5 hós a kislányom.
Csak attól félek hogy ezt a tejem nem bírja és elapad.
lehet hogy elkeserítelek, de nálunk a mai napig így van, pedig már egy éves. napközben futtában, játék közben adom a szájába a falatokat, mert a székében csak néhány kanál kaját hajlandó megenni. este is alig eszik, így 9 körül elalszik és én 11-kor mielőtt lefekszem álmában megetetem. nála ez a vacsi. reggel hajnalban mikor kezd ébredezni, én ugrok, és még félálomban adom neki a reggeli tápszert.
tudom, hogy nem segítettem, inkább cska azért írtam le, hogy elképzelhető, hogy ilyen is marad a helyzet. azért ha nagyobb lesz, talán lesz esélyed, hogy a kanalazás tetszik neki, és eszeget azért. nálunk volt egyidőszak, mikor ölben kanalazott. ugyan le kellett fognom a kezeit, de szépen megevett mindent:-) visszasírom azt az időt:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!