Lányom bútorok mentén lépeget, de ha fogom a kezét úgy nem hajlandó?
Figyelt kérdés
12,5 hónapos. Szépen lépeget bútorok mentén. Ha megfogom a kezét, és úgy próbálunk sétálni, azonnal letérdel, és mászásba megy át. Vagy nekiáll táncolni :-)Ez probléma?2011. nov. 13. 14:44
1/8 anonim válasza:
Nem probléma. Nem kell vezetgetni, így gyorsabban megtanul önállóan járni. Addig pedig hadd erősödjenek az izmai, az egyensúlyérzéke, ne erőltesd a sétáltatást.
2/8 anonim válasza:
Ne fogd a kezét,mert akkor nem tanul meg egyedül menni. Az sem baj,ha elesik. Ilyenkor ne ijedj meg,fel kel magától. Ha hagyod egyedül lépegetni,akkor nemsokára támaszkodás nélkül is fog járni.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha vezeted AMIKOR már ő igényli. Erőltetni természetesen nem szabad.
5/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, azért nem akar úgy sétálni, mert nem érzi biztonságosnak, csak ha ő maga kapaszkodik. Az én kisfiam is ilyen volt, nem is erőltettem. Néha megpróbáltam, nem akart, hagytam is. Fog majd járni, ne aggódj. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ezekszerint ez normális :-)
2011. nov. 13. 16:35
7/8 alaszka válasza:
Igen normális, és időben van még. Enyém is így volt, aztán 14 hónaposan indult meg magától. Vezetgetni nem is szabad, majd ha ő akar, úgyis elindul, persze akkor lehet neki segíteni.
8/8 anonim válasza:
Jajj ne vezetgesd!!örülj neki hogy nem igényel téged annál hamarabb tanul meg önállóan járni!Ráadásul úgy nem tanul meg esni ha te fogod és mindíg visszarántod!Azt is meg kell nekik tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!