5 hetes babám este 8 óra után kb. hajnali 3-kor szopik legközelebb. Ezt követően nagyon nehezen alszik el, félálomban nyűglődik, nyögdös elég sokáig és van, hogy csak reggelre tud mély álomba merülni. Hasonló tapasztalat?
Szia, az én babám 7 hetes, és a kajálások kb ugyanakkor vannak, mint nálatok, este 7 körül, majd hajnalban 2-3 között, ezután reggel 5-6 körül. Én az 5 órás kaja után tapasztaltam, hogy csak forgatja a fejecséjét jobbra-balra ha letettem büfi után (hiába aludt vissza a karomban vagy a mellkasomon), és csak nyűglődött a következő - reggeli etetésig (utólag jöttem rá, hogy pukizni nem tudott..)
Hasfájós egyébként, így Infacolt adtam neki minden szopi előtt, most viszont váltottunk Espumisanra.
Egy szó mint száz: az Espumisan segített, amióta ezt adom neki, elmúlt a hajnali forgolódás, remélem így is marad, mert csak pár napja szedjük.
Lehet, hogy a Te babád sem tud pukizni - nálunk igazán ez volt a baj, ha az 5-ös kaja után kicsit megtornáztattam, akkor tudott csak..
Próbáld ki hátha bejön a torna, vagy az Espumisan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!