Mi a véleményetek a chicco 4in 1 bébitaxiról?
2010. jún. 15. 15:05
1/5 anonim válasza:
Igen, nekünk van. Mi is az első szülinapjára vettük, már egy éve nyúzza. A hintázós részt nem értékelte, de a tologatást annál inkább. A zenéket és hangeffekteket is imádja. Egyáltalán nem bántuk meg, bár nem olcsó. Az elemek sokáig bírják, viszont a pántja (biztonsági öve) hamar röviddé vált, mi anélkül használtuk/használjuk. Strapabíró darab. Ja, és ha valamit nem találok, akkor biztos az ülés alatti tárolóba rejtette a kisasszony... ;-)
2/5 anonim válasza:
Én is megvettem még annak idején a kisfiamnak mikor 10 hónapos volt. Na ma már nem venném meg. A hintás részt mi se használtuk, a lábtartó része meg pár hét után letört, így nem tudta hová tenni a kis lábát, és még akkor nem tudott kormányozni, így mindenfelé ment csak arra nem amerre kellett, ezért nem szeretteem, de ha ráült akkor elvolt a játszó részével, de ahhoz meg túl drága, hogy csak azt használja rajta. Most lesz 2 éves és most tud már kormányozni, így már jobb tolni, de mint kismotor meg nem szereti, mert túl széles és így nehezebben tudja lökni magát rajta magát ahogy szétteszi a lábát. Szóval szerintem pénzkidobás volt ez a vásárlás. Inkább vegyél neki triciklit, az az én fiam is sokkal jobban szereti azt is 10 hós korától használjuk és még most sem unta meg. Meg legalább az szülőkormányos és még nem tud kormányozni akkor legalább Te tudod irányítani.
3/5 anonim válasza:
Mi is vettünk 10hónapos korában, de nem szerette, így egy éves volt amikor eladtam és helyette vettünk egy ilyet,vagyis ehez hasonlót, ezt imádja nagyon:
4/5 anonim válasza:
Tesómék ilyet vettek a kislányuknak, kb. fél évig volt el vele, azóta rá sem néz.
Én ilyet vettem a kislányomnak karácsonyra, akkor volt 10 hónapos, és a mai napig imádja:
Persze minden gyerek más...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeteket és az ötleteiteket!
Vettünk egyet használtan 10ezerért. Majd meglátjuk mi lesz. Remélem fogja szeretni.
2010. jún. 17. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!