Meningitis oltást kértétek? Mennyi idős volt a baba mikor kapta?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 14:48
1/12 anonim válasza:
szeptemberben fogja kapni, akkor lesz 28 hónapos.
2/12 anonim válasza:
bocs az off.-ért:Mi ellen van,és mennyibe kerül?Köszi
3/12 anonim válasza:
Egy picivel múlt 1,5 éves, amikor kapta. Nekünk a doki nagyon ajánlotta.
4/12 anonim válasza:
Azt hiszem 2 ehetőség van. Vagy 1 éves kora előtt kapja az elsőt és akkor van második is, vagy 1 éves kora után kapja, és akkor csak 1 oltás van. Nekem azt mondta a doki, hogy akkor érdemes 1 éves kora előtt beadatni, ha sokat van gyerekek között.
5/12 anonim válasza:
Mi most töltöttük az egy évet, és megkaptuk az első részét. Agyhártyagyulladás ellen van
6/12 anonim válasza:
Előző vagyok, ezer valamennyi volt, nem emlékszem, de nem volt kétezer egészen.
7/12 anonim válasza:
Nekünk 5 hónaposan kapta az elsőt és 7 hónaposan a másodikat. Nekünk is ajánlotta az orvos, mert igaz ritkán fordul elő, de nagyon súlyos is lehet.
8/12 anonim válasza:
Az elsőt 3 vagy 4 hónaposan kapta, a másodikat most fogja kapni, 6 hónaposan. Nekem is ajánlotta az orvos. Igaz, ez egy ritkán előforduló agyhártyagyulladás (vagy agyvelőgyulladás, már nem emlékszem), de pár óra alatt halálos lehet. 1800 Ft körül van egy oltás.
9/12 anonim válasza:
1 éves kora után fogja kapni pár nappal, és 1x. 2200 ft volt egyébként.
10/12 A kérdező kommentje:
köszi mi 2400 forintért váltottuk ki de nálunk az önkormányzat ha viszed a blokkot vissza adja az összeget!1 éves és 1 hetes les za kislányom mikor fogja kapni!Nálatok akik megkapták volt szóvődménye az oltásnak?
2010. jún. 15. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!