Miért baj, ha a nem akarja megenni a darabosabb ételeket? Csak úgy eszi meg az ételeket, ha összepépesítem neki.
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 14:36
2/10 A kérdező kommentje:
9 hónapos múlt.
2010. jún. 15. 14:38
3/10 anonim válasza:
Én is kérdezném, hogy mennyi idős?
Az enyém 13 hónapos, ő már eszi a darabos ételeket, bár csak 4 foga van.
Kb 10 hós kora körül kezdtem elhagyni, csak csökkenteni a turmixolás mértékét.
4/10 anonim válasza:
2. vagyok.
Szerintem nem vagytok elkésve, de most már lassacskán kezdheted szoktatni a darabos dolgokhoz.
5/10 anonim válasza:
Lányom is 9 hós.A főzelékbe a darabost nem eszi,de a párizsit,virslit,banánt elnyammogja.2 foga van.Szerintem nem baj,én nem erőltetem,ha fuldoklás lesz a vége,a kedve is elmegy az evéstől.:(Szerintem ráér még.
6/10 anonim válasza:
Még bőven ráért az enyém is így evett 9 hósan, most 15 hónapos és az 8 fogával mindent megeszik.
7/10 anonim válasza:
Ugyan ez volt a helyzet nálunk is,és kb másfél évesen már evett a mi ételünkből .A nagyon pépes és a "szilárd" ételek közt kihagyta a pépes de már darabokat is tartalmazó kajákat(pl.11 hós.bébiételeket és a házi főzésüeket is)öklendezett tőle,egy kanálnyit sem tudtam belediktálni.Ne izgulj majd elmúlik ez nála is.Bajnak csak azért "baj" mert a rágást nekik meg kell tanulni,úgyhogy próbálkozni kell!
8/10 anonim válasza:
14.54 vagyok.Még picike a babád,neki még nem is "kell" a darabosabb mindenáron.Még egy pár hónap és tuti változik a helyzet!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok. Néha bébiételt is eszünk, és azokból is csak a 6hónaposak mennek.
2010. jún. 15. 15:11
10/10 anonim válasza:
Vegyél neki 8 hónapos kortól adható bébiételt, csak turmixold át botturmixszal! A 6 hós kortól adhatóak nem elégítik ki a vitamin- és ásványi anyag szükségletet, és tápértékben sem annyik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!