Nem aggódtatok, mikor először kapott a babátok darabosabb ételt?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos, de még nem mertem neki darabosabb kaját adni. Mit ajánlanátok, amitől nem fulladozna.2010. okt. 20. 10:29
1/7 anonim válasza:
nyáron volt 8 hós sárgadinnyét adtam meg puha barackot
aztán darabos bébiételt és itthon ha főztem se turmixoltam teljesen össze
burg. főzelékben is hagytam darabkákat
kelkáp.főzelék ugyanigy megoldható
tökfőzelék is
2/7 anonim válasza:
Az én babám 9hónapos, még "csak" most jött ki két foga.
Eddig még én sem mertem darabosabbat adni neki...
3/7 anonim válasza:
Nem aggódtam. Miért gondolod hogy fulladozna a darabosabb kajától?
4/7 anonim válasza:
A fiam 6 hónaposan csak a darabos ételt volt hajlandó megenni. Alma, babakeksz, puhára főzött krumpli, répa.
Ha nagyobb darab került a szájába, azt kilökte a nyelvével. Persze aggódtam, de mindig ott ültem mellette és néztem.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak azért, mert a múltkor a sütőtök darabkától, ami a pépes részben maradt, öklendezett...
2010. okt. 20. 10:39
6/7 A kérdező kommentje:
nem is azzal van a gondom, amiben van darabka, hanem amiből nagyobb darabot leharaphat (babapiskóta, kifli).
2010. okt. 20. 10:41
7/7 anonim válasza:
Az én kisfiam 10 hónapos. Még mindig fulladozik a darabos ételektől. A kölesgolyótól majdnem megfulladt 2 hete. Ott ülök mellette és figyelem mekkorát harap az 5 fogával. Szerintem ezt nem szabad erőltetni, amíg agyilag el nem jut arra a szintre, hogy forgassa a szájába a kaját.Próbáld meg a fagyitölcsért vagy fél kiflit. (Nem fogyatékos a gyerekem, csak rögtön le akarja nyelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!