AZ utolsó etetésnél nem elég a tejem. Mit adjak neki? Tápszer, tejpép?
Figyelt kérdés
Ne írjatok szaporító módszereket, már próbáltam , nincs több, és kész. A gyerek ordít, az orvos nem írja fel a tápszert (szerinte nagy a baba, had koplaljon :( )Én ezt nem szeretném. 3és fél hós2010. jún. 15. 13:09
1/5 anonim válasza:
Mi az hogy nagy a baba hadd koplajon??????Ilyet még nem hallotam!
Tápszert adhatsz neki kezdj valami gyengével ami recept nélküli de sokat kell probálkozni mire megtalálod neki az igazit.Vagyis mi hat fajtát probáltunk és a hetedik vált be.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is felháborító. Egy dolog, hogy az anyatejet propagálják, de akinek a legjobb indulattal sincs??? Mi is eszünk, ha éhesek vagyunk, nem?
2010. jún. 15. 13:25
3/5 anonim válasza:
Hát én is felháboritónak tartom,h ezt mondja a doki a kisbabádra! :(
Minden tápszert tudsz neki venni recept nélkül is,csak ugye ugy drágább sajnos!
De ird be a keresöbe a pirulapatikát,és ott tudsz böngészni,h kb. milyen árakban van recept nélkül,és ott persze látod azt is,h mennyi recepttel!
Szerintem azt adj neki még a tejpépet inkább csak 4hótól ajánlják!
Remélem tudtam neked segiteni!
4/5 anonim válasza:
Nem tudom próbáltad-e, (nem akarok okoskodni), hogy a többi szopi után fejsz és az estinél, amikor nem elég visszapótolod neki. Vagy a többi etetés után már nem marad a ciciben több tej?
5/5 anonim válasza:
Én sem akarok okoskodni, de a saját példámat elmondom. A kisfiamnak már 2 hónaposan úgy éreztem, hogy kevés a tej estére. Úgy csináltam mint az előttem író mondta, lefejtem a maradék (kb. 5-25 ml/alkalom) tejcsit és este az utolsó etetés alkalmával odaadtam. Így kihúztunk egy hónapot. A harmadik hónap azért nehezebb, mert ugye növekedési ugrás van. Egyszerűen nem elég Neki az eddigi mennyiség. Itt mese nincs, többször kell kicsivel jól laknia (éjszakázni is kell), amíg beáll a keresett mennyiség. Ha ezt kihúzod, tűröd, és kivárod a végét még sokáig tudsz szoptatni, ha nem vagy ennyire türelmes és nem szeretnéd a babádat sem strapálni ezzel, akkor marad a tápszer. Én nem adnék bolti nem HA-s tápszert egy éves kor alatt a gyereknek, azért mert ez allergénekben szegényebb, ez által talán jobb minőségű eleség lehet a kicsinek. Az orvosnak csak annyit kell mondani, hogy elfogyott és kész. 6 hónapos kor alatt kötelessége felírni a tápszert, utána csak javasolt, de normálisabb orvos még 1,5 évesnek is felírja. Én különben 8 hónapos koráig kihúztam a szoptatást, utána már egyszerűen elegem volt az éjszakai nyűglődésekből. Azt azért még hozzáteszem, ha tápszerrel pótolsz szinte lehetetlen tartósan fenntartani a tejtermelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!