Hány havonta kell a babáknak új cumit venni?
attol fugg, hogy latex vagy szilikonos.. mostanaban foleg szilikonost gyartanak, az tovabb tart, meg egeszsegesebb is, mar amennyire egy cumi az lehet.
nem tudom, szerintem egy tipusból, amit hasznal vegyel tobbet, mert a mas fajtat nem biztos hogy elfogadja, ha megszokott egyet.
nem tudom en fogok e adni cumit a babamnak, szerintem nem "alapfelszerelés"
Én veszek 4 db-it,különbözöt,mert nem minden baba fogad el akàrmilyen cumit,de ha el is fogadja jo ha van több,mert pl leejti a földre,nem kell azonnal kifözni,ott van a kezedbe egy màsik.
Legalàbbis én ez alapjàn veszek kezdésnek 4 cumit.
De szived szerint dönts,valaki csak egyet vesz.
Amugy legtöb cumi dobozàn korhatàrral van bejelölve,àltalàban az elsö ujszülött kortol 6 honapig.
Azalatt nem kell cserélgetned,csak kiföznöd.
Én vettem a 0-6 hós korig kettőt, egy latexet és egy szilikonosat. A latexet nem fogadta el, viszont a szilikonosat 8 hónapos koráig használta, akkor volt hajlandó elfogadni az egyel nagyobbat. Azt viszont hozzáteszem, hogy csak és kizárólag addig kell neki a cumi, amig el nem alszik, majd kiesik a szájából. Reggel, ha felkel visszaveszi, de a kiságyból a cumi nem kerül ki.
De, ha a te babád egésznap cumizik, vagy legalábbis sokat, akkor azért cserélgetsd 2-3 havonta, és kifőzni se felejtsd el időnként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!