Áront hogyan lehet becézni?
Figyelt kérdés
Férjem ezt a nevet akarja adni a babánknak, mert a nagylányomat én neveztem el :D
Nem rossz név, tetszik is. De hogyan lehet becézni?
2018. máj. 23. 10:47
21/22 anonim válasza:
Szerintem ez az a tipikus eset amikor Öcsi lesz belőle :) Nem igazán becézhető név, de úgyis mindenki kedvességből becézni akarja.
Szerintem szép név az Áron, akár kicsinek és felnőttnek is. Amúgy a Roni nem olyan rossz becenév. De valóban az Áron az a név amit nem kell becézni.
22/22 anonim válasza:
Legjobb barátnőm párját így hívják, ő (barátnőm) folyamatosan Árcsi-nak hívja :D nekem nagyon fura, egyébként én nem becézném, az úgy pont jó hangzású hogy Áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!