Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Áront hogyan lehet becézni?

Áront hogyan lehet becézni?

Figyelt kérdés

Férjem ezt a nevet akarja adni a babánknak, mert a nagylányomat én neveztem el :D

Nem rossz név, tetszik is. De hogyan lehet becézni?

2018. máj. 23. 10:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Elég sok Áront hallok bölcsitől iskoláig, de egyiket sem becézik, max. akkor Áronkák ha rossz fát tettek a tűzre :)
2018. máj. 23. 11:24
 12/22 anonim ***** válasza:
9%

Áronom van. Hideg kiráz az Áronkától 8pedig néha kicsúszik), még inkább az Áritól.

Becézni? Ahogy tetszik. Nálunk Muki, Mókus, Kukac, Burástya, Töki, Cirmi... és még sorolhatnám

2018. máj. 23. 11:28
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Attól, hogy rövid név, még lehet becézni, ráadásul a kérdésre válaszoltam, így nem értem, hogy miért lettem a béka segge alá lepontozva. Jah, tudom, csak azért, mert nem szajkóztam azt, mint a többiek, hogy "minek a rövid nevet becézni". Hát, B.sszátok +!

Amúgy én a hosszú neveket sem szoktam becézni, a Tamást nem Tomizom, a Barnabást Barnabásnak hívom.

De gondolom ezért is jár lepontozás, úgyhogy ha erre veritek ki, akkor hajrá.

2018. máj. 23. 12:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Szép név és rövid is, nem szükséges becézni! A baráti társasagunkban van Zalán és Nimród nevű gyerekek, akiket Zalinak és Niminek becéznek a szülei. Szörnyű!!! Gyönyörű neveket rondítanak el a becézéssel!
2018. máj. 23. 12:40
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszi! Mindenkinek ment a zöld:)

Én is erre gondoltam, hogy jobb, ha csak simán Áron. De a nagymama már Ronikázza, pedig még meg sem született.

2018. máj. 23. 12:44
 16/22 anonim ***** válasza:
8%

Most ebből nekem az jött le, hogy neked baj, hogy a nagyi Ronikázza, mert ne Ronikázza, hanem Áronozza?

De nem tök mindegy, hogy hogy becézi, ha szereti? Sokszor fogja mondani, hogy "drága Kincsem" stb., pedig nem Kincsem a neve, hanem Áron. Akkor az is baj lesz?

Vagy az a baj, hogy még meg sem született? Vagyis akkor Ronikázhatja és becézheti, ha megszületett?

Nekem a nagyanyám a fiamat átkeresztelte, mert a nevét nem bírja megjegyezni, pedig nem bonyolult, ráadásul magyar név. Mégsem akarod ki rajta, egy becézésen meg végképp nem akadnék ki.

2018. máj. 23. 13:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Jézusom.. nem, nem baj. Hol olvastad, hogy baj lenne? 😩 Egy egyszerű kérdést tettem fel, hogy tudjam, mások hogyam becézik. Ennyi.
2018. máj. 23. 13:20
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyik osztálytársam Áron, a barátnője Árinak becézi. Hát, érdekes, az biztos.
2018. máj. 23. 13:42
 19/22 A kérdező kommentje:
Az Áronka szerintem aranyos amúgy.
2018. máj. 23. 13:58
 20/22 anonim ***** válasza:

A mi Áron kisfiunk is Muki.Ez a beceneve.Az Áront nem becézzük.Nagymamák próbálkoztam Árus,Áruska,Ronikával,de már letisztáztuk és nincs ilyen.Az Áronka el szokott hangzani de azert az nem olyan szörnyű.

Milán lesz a tesó.Na már nála is elkezdőtek a Mili,Milu és hasonlók.A nagytesó egyébként Milónak vagy Milosnak hívja és ez nekünk is megtetszett.

2018. máj. 23. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!