Tapasztalt anyukák! Érdemes az újszülött babának kokuszpolyat venni, ami tartja a kis hátat, fejét, ha felvesszük?
Mi használtuk 1. babánál, megnyugtatáshoz. Sokat sírt, a pólya általában megnyugtatta. De erre egy pléd is megtette volna talán, abba is be lehet bugyolálni.
2. babám júliusi, őt nem kínoztam vele 50 fokban.
Semmilyen pólyát sem javaslok, kemény kókuszt meg főleg nem. Majd te tartod a kis hátát meg a fejét.
Nekünk volt klasszikus pólyánk, mert szépnek tartottam, egyszer volt benne egy percet az első gyerek, sírt benne. Szoptatást a gyereket az oldalára kell fordítani, akár fekve akár ülve szoptatsz, nem is értem, ezt hogyan lehetne pólyában kivitelezni. Egyre több nőnek nem megy a mellretétel, ezt is meg kell tanulni, a sok anyag pedig csak útban van, pedig az lenne a cél, hogy a gyerek minél közelebb legyen hozzád. Az én gyerekeim amúgy csak hason tudtak aludni, felhúzott lábakkal, értelemszerűen ez sem ment volna pólyában.
Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy anyósom nagy pólyapárti volt, aztán csak lestem, hogy alig bírta megfogni a babáimat, nyilván mert nem tanulta meg, az övéi pólyában voltak.
Majd meglátod, milyen jó lesz, amikor kevés ruhában hozzádsimul a baba, belefúrja a fejét a nyakadba. Nem kell félni a megfogásuktól, határozottan kell tartani, úgy biztonságos, nem kell túlzottan óvatosnak lenni.
Időjárástól függően body+rugdalózó a legkényelmesebb a babának, és ezeket egyszerűbb is ráadni. Én néha adtam rájuk nadrág+felső kombót, szoptatáskor állandóan a nyakukban volt a felső és igazgatni kellett.
Azt meg próbáld ki, amit előttem írtak, hogy nagyobb pamuttakaróba bepólyázod, lehet, hogy szeretni fogja. (Nekünk ez sem vált be)
Klasszik pólyánk volt,februári baba.kb 1 hónapig használtunk.szerette :) melegen is tartotta.persze nem órákat volt benne csak amikor ugy éreztük beletettuk.
Szoptatashoz nem kell pólya!
Mi kaptunk ajándékba brendonos tépőzáras kókuszpólyát, amit egy négyzet alakba ki lehet hajtogatni. Most két hónapos a kislányunk, de napi szinten használjuk, napközben arra fektetjük a kanapén pl.
Kezdetben még ráhajtogattuk, de kirúgta az alsó részét, meg a tépőzárba beleakadt a zoknija.
Viszont kihajtogatva tök jó, hogy nem a puha kanapén fekszik, hanem a kókuszbetéten.
ja és volt párszor, hogy a kanapéról szépen alányúlva átfogva vittem be a kiságyába, így tuti nem ébredt fel.
Nekünk nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!