Találkoztatok már olyannak aki a kutyáját vagy a macskáját jobban szeretgette, mint az újszülött babáját, i állhat a jelenség hátterében?
7:
Pont ez a baj. Sok ember ezt várja a babától is, hogy cuki legyen, eszik, alszik, eljátszik magában, anya pedig akkor foglalkozik vele, amikor ráér. Ők szeretik jobban a kutyát.
Ismerek ilyet. Ő szokta mondani, hogy egy kutya akkor is szeret, ha előtte kiabáltak vele, de akkor is megy és nyalja a kezed. Ő ugyanezt várta volna a férjétől is, meg a családtagoktól. A kutyákkal jól elvan, de az emberekkel csak konfliktusa van.
Azok, akik egy állatot jobban szeretnek beteg emberek.
Bunkó volt veled valaki a melóban? A buszon nem volt szimpi az utazóközönség? Hülyeséget beszélt a tv-ben valaki? Megbántott, megsértett valaki? És ezért te egy kib****tt állatot jobban szeretsz, mint a saját gyereked?
Senki ne akarja beadni nekem, hogy ez normális. Unintelligens, önző viselkedés, alacsony érzelmi intelligenciával.
Ui.: Mielőtt a nagy állatbarátok letámadnak itt engem, hogy keresztre feszítsenek: szeretem az állatokat. Aki nem értené annak jelzem, hogy a fenti jelző a nyomatékosítást szolgálja. De egy állat nálam sose fogja megelőzni az embert. Pláne nem a saját gyerekem. Aki ráadásul egy újszülött. Aki egyedül rám és az anyjára van utalva.
Én ilyenkor vesztem el igazán az emberiségbe vetett hitemet, nem akkor amikor állatkinzó nyomorékokról hallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!