Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen autósülést ajánlotok...

Milyen autósülést ajánlotok 11 kg és 10 hós kicsimnek, ami megfizethető és biztonságos?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 21:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, a Besafe jó minőségű, de az, ami tetszik 90ezer.:( Nézelődöm még. Ami még jónak tűik, az a Recaro Young Sport.
2010. jún. 15. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:

mi egy römer isofixeset vettünk, ez a legbiztonságosabb gyerekülés,amivel találkoztam. a top rideregy akkora rakás sz...,hogy egy ütközésnél úgy szakad kiaz egész ülés,hogy ha a kezedben lenne,akkor is nagyobb biztonságban lenne a gyerek.

mikülföldön vettük, mert itt a brendonban 110000ft, ott "csak" 70000ft volt, mert le volt árazva, mert tavalyi modell volt. ha 40000ft-ért akartam volna venni, akkor lemondtam volna az idei fürdőruha és cipő vásárlásomról és a férjem is. így nem is lett volna drága.

legfontosabb dolog, hogy a gyerek biztonságban legyen. ez minden pénzt megér. erre nem szabad sajnálni. szerintem.

2010. jún. 24. 14:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Besafe 55 ezerért van:

[link]

2010. jún. 24. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:

előző

nelünk sem isofix-es basafe van, nem létszükséglet az isofix, a nélkül is elég biztosnságos

2010. jún. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!