Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos baba utál autóban...

3 hónapos baba utál autóban utazni, ordít. Ötlet, hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos mindennap kell autót használni, mert a kisfiam ovija a város másik végén van, meg a mindennapi ügyintézés és bevásárlás is ezt kívánja.

Nekem kell vezetnem, férjem dolgozik. Így még nehezebb a helyzet. 3 hónapos a kicsi fiam, a bébihordóban utazik ugye háttal a menetiránynak hátul. Ordít ahogy elindulunk. Ha el is hallgat, elég egy piros lámpa, már kezdi előlröl. Próbáltam a játékokat, nem használ, zene, éneklés, ott ül mellette a bátyja, hasztalan minden. Anyósülésre nem tehetem mert nem lehet a légzsákot kikapcsolni. Nekem vezetnem kell, de szörnyen zavaró ha ordít. Pedig evett, általában alvásidőben is megyünk. Végülis nagy nehezen elalszik, de csak addig míg meg nem áll az autó. Ráadásul reggelente elég sűrűn megáll az ember, dugó, lámpa, zebrák ugye...Kinövi majd?

Nagyobb ülésbe még nem rakhatom, kicsi még.

#autó #ordítás #bébihordó baba
2018. máj. 18. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk csak a cumi vált be, pedig mióta megszületett én nem vezettem. Csak akkor mentünk autóval, ha a férjem vezetett. Én ott ülök hátul. El fog múlni. Fiam most lesz 8 hónapos, szeret utazni, nézelődik közben, cumi se kell már. El tudom képzelni, mennyire zavaró vezetés közben a sírása. Kitartás!
2018. máj. 18. 13:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém is utált autóval utazni. Mi ritkábban mentünk, de hosszabb távra. Ha szerencséd van, a rádiózás is leköti, ha nincs akkor letölthetsz mobilra porszívó hangot (nálunk ez ment) vagy szólhat fehérzaj a rádióból. Ez általában megnyugtatja őket. Jobb, mintha hányásig sírja magát. Kitartást!
2018. máj. 18. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Nálunk akkor múlt el ez az állapot, mikor 9-18-as ülésbe került a kicsi, ugyanis rühellte, hogy háttal kell utaznia. Azóta vígan alszik vagy nézelődik. Kitartás!
2018. máj. 18. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Kitartás!! Mindkét gyerekünknél akkor változott meg a helyzet, mikor már menetiránynak megfelelöen ülhettek és nem csak az ülés háttámláját kellett bámulniuk egész úton:(
2018. máj. 19. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!