3 hónapos baba utál autóban utazni, ordít. Ötlet, hogy mit tegyek?
Sajnos mindennap kell autót használni, mert a kisfiam ovija a város másik végén van, meg a mindennapi ügyintézés és bevásárlás is ezt kívánja.
Nekem kell vezetnem, férjem dolgozik. Így még nehezebb a helyzet. 3 hónapos a kicsi fiam, a bébihordóban utazik ugye háttal a menetiránynak hátul. Ordít ahogy elindulunk. Ha el is hallgat, elég egy piros lámpa, már kezdi előlröl. Próbáltam a játékokat, nem használ, zene, éneklés, ott ül mellette a bátyja, hasztalan minden. Anyósülésre nem tehetem mert nem lehet a légzsákot kikapcsolni. Nekem vezetnem kell, de szörnyen zavaró ha ordít. Pedig evett, általában alvásidőben is megyünk. Végülis nagy nehezen elalszik, de csak addig míg meg nem áll az autó. Ráadásul reggelente elég sűrűn megáll az ember, dugó, lámpa, zebrák ugye...Kinövi majd?
Nagyobb ülésbe még nem rakhatom, kicsi még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!