13 hónapos babád mennyire önálló?
Figyelt kérdés
Miket tud magától?2018. márc. 10. 21:28
1/9 Zoli780806 válasza:
Vezet, bevásárol, porszívózik
3/9 anonim válasza:
Egyedul evett, ha jol emlekszem kanallal is-villaval is. Bar lehet hogy a kanallal akkor meg lehetetlenul bant. Es egyedul ivott poharbol.
Nagyon hosszan elvolt magaban egyedul (ekkor meg).
4/9 anonim válasza:
Jót röhögtem, köszi 😂😂😂
13 hónaposan szerinted mit kéne csinálnia? 😂
5/9 anonim válasza:
Kanállal viszonylag szépen kanalazott,csörös pohárbol ivott és 10 percekre elfoglalta magát.
Mindkettö viszonylag hasonlo dolgokat csinált 13 honapos kora körül. Ekkora mindkettö stabilan járt.
Ennyit tudtak nagyjábol
6/9 anonim válasza:
Haha. Semennyire nem volt onallo. Mondjuk akkor mar stabilan ment ha ez annak szamit.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, így gondoltam a kérdést, hogy hogy állt az evéssel, ivással, menéssel, mennyit volt el egyedül, el tudott-e aludni magától.Üzenem azoknak az anyukáknak, akik úgy gondolják, hogy a kérdésre menő választ adtak, tudnák velük vitatkozni, de idiótákkal felesleges.Nyilván egy egy éves gyerek nem megy el bevásárolni, meg ilyenek.
2018. márc. 11. 16:33
8/9 anonim válasza:
Én meg a szép magyar nyelvünkről tudNÉK veled vitatkozni 😉
9/9 anonim válasza:
Tudnék, igen. Meg egy kis fogalomzavar is van a képben. De nekem is tetszett a kérdés, a válaszok meg főként :) Az első válaszoló babáját pedig szívesen vendégül látjuk! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!