Nektek rosszul esne ha a ferjetek itt hagyna egy hetre a 2 honapos babaval?
Az kemény, és neked nincs szükséged kikapcsolódásra?
Hogyne esne rosszul,bár meg se fordulna ilyen a férjem fejében.
Hát ugyan nem szórakozni, hanem dolgozni ment a férjem 3 hétre 1 hónappal a császármetszés után. A babánk hasfájós volt.Az éjszakai nemalvástól szét voltam csúszva,nappal meg képtelen voltam elaludni mikor aludt,mert mindig az járt az agyamba ezt -azt kellene megcsinálni, hogy ne lepjen el bennünket a kosz, hogy legyen tiszta ruhánk és enni is tudjak valamit, maga a császár is kicsinált.Egyszer felhívtam a kint léte alatt és a kollégáival beült valahova.Akkor kicsit kiakadtam, hogy nekem se éjjelem se nappalom, ő meg meló után iszogat, de aztán rájöttem ha irigylem tőle azt a kis gőzkifújást akkor elég gáz feleség vagyok.Nem volt könnyű 3 hét, de túléltük és bármilyen hihetetlen jót tett a babával való kapcsolatnak is ,hogy csak egymásra számíthattunk abban a 3 hétben.Nyilván a kis tudata is folyamatosan tágult, de jobban megtanultam megérteni a jelzéseit és rájöttem, hogy én magam is képes vagyok vele kapcsolatban mindenre csak a megérzésekre kell hagyatkoznom.
Viszont ha csak szórakozni ment volna a párom abból nálunk biztos lett volna vita.
8-as vagyok.
Most olvastam a hozzászólásod, hogy neki szüksége van pihenésre..egy hétvégén add oda neki a gyereket és oldjon meg vele kapcsolatban mindent, aztán majd rájön, hogy neked is nagyon szükséged van a pihenésre..
Fú..ettől úgy ki tudok akadni, mikor a férfinak van ilyen helyzetben pihenésre szüksége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!