Hogyan lehet a ringatásos ( kézben, babakocsiban. Stb) altatásrol átszoktatni egy 4 honapos csecsemőt az önálló alvásra?
Nálunk is volt ilyen korszak, konkrétan sétálni kellett vele a vállamon, ahogy leültem üvöltött, de a vállamon elaludt...
szerintem semmi nem használ, én az időre fogom, hogy egy idő után már más elalvást talál ki magának. Illetve mellé feküdtem, így végül a nagy ágyon elaludt egy idő után, de ez már talán fél évesen volt.
Szóval a neked nem tetsző választ kéne írnom igazából :) ne haragudj, de én tényleg így vettem észre, hogy végül már nem igényelte és máshogy aludt el, kitalált más igényt :)
Ami még jó ha lesz egy kedvenc tárgya de ez is később lesz, az én fiamnak fél évesen lett meg amit kiválaszott magának, ezzel aludt el onnantól, de mondom mellette feküdtem. Szóval így a kettő együtt megoldotta ezt. Így tudja, hogy alvás van és bár nem önállóan alszik el mert kellek hozzá, de nem kell sétálni vagy babakocsi stb hanem ténylegesen ágyban van. Aztán átrakom a saját ágyába.
Nekem mindegyik magatol szokott le, de addig ringattam öket! Az egyik 9 hosan a masik 6 hosan!
Szerintem ha hagyod magatol levalni rolad akkor kesöbb kevesebb bajod lesz vele!
Nálunk is csak az idő segített (bocsi), de ez a második gyereknél hamarabb eljött.
Úgy lehet észrevenni, hogy látod álmos, felveszed, ringatod, erre üvölt, és amikor végső kétségbeesésedben leteszed az ágyra, akkor meg elhallgat... De 4 hósan még korán van ehhez szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!