Melyiket adnátok: Krisztina, Izabella, Réka, Lilla?
Figyelt kérdés
Nektek melyik név tetszene ezek közül, mit gondoltok róluk, illetve mi lenne a "rangsor"? Nyilván nem közönségszavazás fog dönteni, de kíváncsi lennék a véleményekre :) Köszönöm előre is!2018. máj. 17. 21:44
21/24 anonim válasza:
A Lillát lilának szokták csúfolni. Nekem ez a név is inkább a hanna, mia, zoé, kitti, lili, mici stb. sorba illik, tehát a rövid, jelentéktelen nevek közé. Érdekes, hogy a gyakori nevek a gyakoriság végett elveszítik minden egykori tartalmukat. A Hanna a 90-es években még karakteres névnek számított, ma már csak egy hanna. Ugyanilyenek voltak régen az egyébként a tartalmas krisztina, viktória, eszter nevek. A gyakorisággal minden szépségük és tartalmuk elveszett.
22/24 anonim válasza:
Nekem csak a Lilla tetszik a felsorolt nevek közül.
De persze az is fontos, hogy mi a vezetéknév (legalábbis lehet jelentősége).
23/24 anonim válasza:
Réka Lillla de a Liliána a legszebb szerintem
24/24 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, bár a Réka és a Lilla is anno második névként nekem megfordult a fejemben, végül elvetettem ezt az ötletet.
A Krisztina nem rossz, ismerősömnek tavaly született unokája, aki ezt a nevet kapta (mert az apuka Krisztián).
Izabellától egyenesen rosszul vagyok, giccsesnek, hivalkodónak találom + számomra negatív személyhez köthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!