Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyiket adnátok: Krisztina,...

Melyiket adnátok: Krisztina, Izabella, Réka, Lilla?

Figyelt kérdés
Nektek melyik név tetszene ezek közül, mit gondoltok róluk, illetve mi lenne a "rangsor"? Nyilván nem közönségszavazás fog dönteni, de kíváncsi lennék a véleményekre :) Köszönöm előre is!
2018. máj. 17. 21:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Nekem mind nagyon tetszik, végre normális embernek való nevek.

1. Krisztina

2. Lilla

3. Réka

4. Izabella

2018. máj. 18. 06:18
 12/24 anonim ***** válasza:
23%
Krisztina, Izabella. A másik kettő sose tetszett.
2018. máj. 18. 06:33
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
Az Izabella kivételével mindegyik tetszik.
2018. máj. 18. 07:16
 14/24 anonim ***** válasza:
83%

Ezek közül

Lilla

Réka (nem adnám mert engem így hívnak)

Izabella

Krisztina

Bár az utolsó kettő nem tetszik

2018. máj. 18. 08:06
 15/24 anonim ***** válasza:
45%
Izabella ❤️
2018. máj. 18. 08:09
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Hiába szép név az Izabella, amióta S. Meyer megírta a borzadály Twilight vámpírnyálat, az összes romantikus bibliáját, minden második(oké, ez erős túlzás, de a széplelkű rajongók között igencsak favorit) gyereket így neveznek Bostontól Kamcsatkáig, így ezen név adására engem fegyverrel sem lehetne kényszeríteni. Rékát választanám, utána Lilla és a végén a Krisztina, ha "rangsort" kérdezel.
2018. máj. 18. 09:50
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok kedves választ, mentek a zöld kezek mindenkinek :)

Valószínűleg a Lilla lesz majd a befutó.

#3: A Kinga is szép név, de nálunk nem játszik, viszont ha lett volna húgom, ezt a nevet kapta volna. :)

#11: Örülök, ha így látod, igyekeztünk "átlagos", szép nevet keresni, ami gyerekként és felnőttként is "jól viselhető". Inkább legyen még 1-2 osztálytársa ugyanolyan keresztnévvel, mint hogy folyton visszakérdezzenek, betűztessék.

#16: Minket nagyjából elkerült a vámpírnyál-tenger, úgyhogy viszonylag elfogulatlanul tud(t)unk a névre nézni. Nekünk azért tetszik, mert olyan lágy, királynői név, bár szinte biztos, hogy nem ezt választjuk végül.

2018. máj. 18. 10:20
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

Nekem a Lilla az egyik kedvenc lánynevem. :)

A listából még a Krisztinát választanám, olyan átlagosan különleges (oké, ez így hülyén hangzik, értsd jól, nem Szonyadorasz, de mégse Marika :D).

Izabellát, Rékát semmiképp sem adnék, az előbbi számomra... hát, olyan szonyadoraszos, hogy a példámnál maradjak :D, a Réka meg valahogy túl erős, túl agresszív nekem.

2018. máj. 18. 10:58
 19/24 anonim ***** válasza:
52%
Ezek közül csak az Izabellát adnám.
2018. máj. 18. 11:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Réka ❤
2018. máj. 19. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!