Melyiket adnátok: Krisztina, Izabella, Réka, Lilla?
Nekem mind nagyon tetszik, végre normális embernek való nevek.
1. Krisztina
2. Lilla
3. Réka
4. Izabella
Ezek közül
Lilla
Réka (nem adnám mert engem így hívnak)
Izabella
Krisztina
Bár az utolsó kettő nem tetszik
Köszönöm szépen a sok kedves választ, mentek a zöld kezek mindenkinek :)
Valószínűleg a Lilla lesz majd a befutó.
#3: A Kinga is szép név, de nálunk nem játszik, viszont ha lett volna húgom, ezt a nevet kapta volna. :)
#11: Örülök, ha így látod, igyekeztünk "átlagos", szép nevet keresni, ami gyerekként és felnőttként is "jól viselhető". Inkább legyen még 1-2 osztálytársa ugyanolyan keresztnévvel, mint hogy folyton visszakérdezzenek, betűztessék.
#16: Minket nagyjából elkerült a vámpírnyál-tenger, úgyhogy viszonylag elfogulatlanul tud(t)unk a névre nézni. Nekünk azért tetszik, mert olyan lágy, királynői név, bár szinte biztos, hogy nem ezt választjuk végül.
Nekem a Lilla az egyik kedvenc lánynevem. :)
A listából még a Krisztinát választanám, olyan átlagosan különleges (oké, ez így hülyén hangzik, értsd jól, nem Szonyadorasz, de mégse Marika :D).
Izabellát, Rékát semmiképp sem adnék, az előbbi számomra... hát, olyan szonyadoraszos, hogy a példámnál maradjak :D, a Réka meg valahogy túl erős, túl agresszív nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!