Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bepanthen Plus jó a szúnyogcsí...

Bepanthen Plus jó a szúnyogcsípésre is?

Figyelt kérdés
Most csak ez van itthon, de ha jó ez is rá, akkor holnap nem veszek külön szúnyogcsípésre is valamit. Szerintetek?
2010. jún. 14. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Én soha nem raktam semmit szúnyogcsípésre, se tavaly amikor pici volt, se idén, 15 hónapos.

Elmúlik pár nap alatt magától.

2010. jún. 14. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Az én másfél éves fiamnak nagyon bedagad a helye, sokáig piros neki :-( Én is pont így reagálok a szúnyogcsípésekre, egy nagy foltban bedagad és nehezen múlik. Lehet örökletes, ki tudja...Csak úgy sajnálom, biztos rossz lehet neki, még az arca is tele van csípéssel, pedig vigyázunk, hogy nehogy bejöjjenek, de úgy látszik őt hamarabb megtalálják :-(
2010. jún. 14. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia.Nekünk pont ezt ajánlotta ma a védőnőnk szúnyogcsípésre,holnap veszek én is.
2010. jún. 14. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
1 éves a kisfiam. Én Fenistil géllel kenem a szúnyogcsípéseit, de van itthon Fenistil csepp is, az is nagyon jó. A Bepanthen plus betegtájékoztatójában benne van, hogy ez a krém Klórhexidin nevű fertőtlenítőszert tartalmaz és ha a bőr nem fertőződött akkor ne alkalmazza a készítményt. Én inkább vennék a helyedben Fenistilt.
2010. jún. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!