Kipirosodásra: Bepanthen vagy neogranormon?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 12:19
1/12 anonim válasza:
A Bepanthen nekünk csak ártott, sajnos nem vált be, viszont a Neogranormon a mi csodakrémünk a Sudocremmel együtt! :D
2/12 anonim válasza:
Ezek közül a Neogranormon, nekünk nagyon bejött, és az illatát is imádtam.A Bepanthen szinte semmit nem ért, hamar elfogyott, és ahhoz képest drága is.Ami a legjobb szerintem az a Sudocrem.Nem olcsó, de nagyon sokáig elég egy pici tégely is.Én most már nem kenem be minden pelenkázásnál, de ha piros neki, azt mindig elmulasztja.
3/12 anonim válasza:
Nekem a Bepanthen jött be,csak azt használom.Neogranormont még nem próbáltam.
4/12 anonim válasza:
Neogranormon. A Bepanthen nem használt nekünk.
5/12 anonim válasza:
Nekünk a Sudocreme vált be kipirosodásra. A neogranormont nem próbáltuk. A bepanthen nem használt.
6/12 anonim válasza:
Kislányomnak jó volt a Bepanthen.
Neogranormont nem használtunk.
9/12 anonim válasza:
Neogranormon vált be (és a Sudocrem, ha még nem annyira csúnya).
A Bepanthentől még csúnyább is lett, nekünk nagyon nem jött be!
Ha már a Neogranormon sem segít (nálunk 1x volt eddig ilyen), akkor piros ecsetelővel (vényköteles, de van, ahol kiadják recept nélkül is: Solutio Merbromini) kenem a popsiját 3-4 napig az esti fürdés után+egész nap Neogranormonnal és már el is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!