Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szegeden melyik szülészt...

Szegeden melyik szülészt ajánlanátok? Milyen árkategóriában dolgozik? Mikor fogadnátok meg? 18 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2018. máj. 17. 11:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Sikovanyec doktort ajánlanám, nagy tudása van, ráadásul tényleg a gyermek neki a lényeg, és nem hülyíti a kismamákat, nem csinál a bolhából elefántot, stb. Szerintem elvállal. Nem tudom mennyit kér, a barátnőmtől semennyit nem kért.

Leírom az esetét a barátnőmnek.

A tarcsai orvosok nem akarták vállalni barátnőmet, mert látássérült, és az ötödik császár mettszése, ötödik szülése volt várható. Pesten, a honvédban, kitalálták, hogy vetesse el a babát, mert nem látható a corpus callosum, és ezért 50 százalék az esély, hogy értelmi sérült lesz a gyermek, vagy épp valami más súlyos testi fogyatékossága lesz. Azt is kitalálták, hogy kevés a magzatvíz, azonnal amniocentézis javasolt. Tehát, riogatták ezerrel barátnőmet, és már kétségbe esésünkbe jártunk utána, hogy valaki tud-e magzatvizet pótolni, és a Sikovanyec doktort ajánlották rögtön.

Le is utazott hozzá barátnőm, és a doktor egyből mondta mikor megultrahangozta, hogy semmi gond a babával. Azóta megszületett a kislánya, 3800 grammal, és 56 centivel. A baba most 5 napos! A neve: Viktória

Boldog babavárást neked!

Ha érdekel még a többi részlet, azt magánban. Tehát, ha szeged, akkor Dr. Sikovanyecz János

2018. máj. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!