Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az utolsó falat ennivalót...

Az utolsó falat ennivalót szükségben kinek adnád? Gyermeked vagy férjed/párod?

Figyelt kérdés
Tudom, "érdekes" kérdés, de hasonlóban megoszlottak a vélemények és kíváncsi vagyok.... (társadalmi/morális felmérés is lehetne :) )
2010. jún. 14. 18:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Normális gondolkozású ember erre csak azt a választ tudja adni, hogy a gyereknek.
2010. jún. 14. 19:09
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó vagyok.

Ha belegondoltok...a gyerekem mindig a gyerekem marad de a férjem...???

2010. jún. 14. 19:11
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
A férjem biztosan nem kérné még akkor sem, ha elfelezném. De egyértelműen a gyermekemnek adnám.
2010. jún. 14. 19:17
 14/21 anonim ***** válasza:
53%

Hát, ha a párom nem úgy gondolná, hogy mindketten adjuk a gyereknek, nagyon szomorú lennék:)

Viszont meg lehet azt is csinálni, hogy nekiadom a páromnak, és ő adja neki a gyereknek:)

2010. jún. 14. 19:23
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
egyértelműen a gyereknek.Ez nem jelenti azt, hogy férjem nem fontos
2010. jún. 14. 19:25
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Tudom,hogy a kérdésedben az szerepelt,hogy a gyermekednek,vagy a párodnak.De ha szükség van,akkor nekem is jól esne lehet az a falat.:))))Ha én "nyerném"meg a falatot,egyértelműen adnám tovább a gyerekemnek.Szerintem nincs olyan ember ,aki a gyermeke elől elenné az utolsó falatot.
2010. jún. 14. 19:32
 17/21 anonim ***** válasza:
68%
A gyermekemnek, ő az én véremből van, ami egy életre összeköt minket. A páromnak meg amúgyis több tartaléka van. :)
2010. jún. 14. 20:30
 18/21 anonim ***** válasza:
53%
Gyermekemnek, és a férjem is így tenne.
2010. jún. 14. 21:01
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

nem is kérdés, a gyereknek. (és a párom is)

volt egyszer egy olyan kérdés, hogy "van nálatok rangsor? " vagy vmi ilyesmi, és azt írta a kérdező, hogy nála úgy van, hogy férj, ő, gyerek, nem nagyon magyarázta meg sajnos hogy mit ért ez alatt, de én ezen annyira ledöbbentem, hogy ezért emlékszem még mindig erre a kérdésre

én el sem tudom képzelni hogy ne a gyereknek adjuk,

2010. jún. 14. 22:08
 20/21 A kérdező kommentje:

Utolsónak: igen, én is hasonlóba botlottam, azért nem hagyott nyugodni a kérdés, hogy én vagyok egy "begyöpösödött", "túlrajongó" anya, vagy azért a többség még mindig elsősorban anya és amellett feleség/partner.

Jó volt olvasni, hogy a párjaitokat is írtátok, hogy ők is így vannak ezzel a kérdéssel: a gyermek az első :)

Köszönöm a válaszokat és nagyon sok örömet, boldogságot kívánok a babáitokhoz, gyermekeitekhez!

2010. jún. 15. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!