Az utolsó falat ennivalót szükségben kinek adnád? Gyermeked vagy férjed/párod?
Utolsó vagyok.
Ha belegondoltok...a gyerekem mindig a gyerekem marad de a férjem...???
Hát, ha a párom nem úgy gondolná, hogy mindketten adjuk a gyereknek, nagyon szomorú lennék:)
Viszont meg lehet azt is csinálni, hogy nekiadom a páromnak, és ő adja neki a gyereknek:)
nem is kérdés, a gyereknek. (és a párom is)
volt egyszer egy olyan kérdés, hogy "van nálatok rangsor? " vagy vmi ilyesmi, és azt írta a kérdező, hogy nála úgy van, hogy férj, ő, gyerek, nem nagyon magyarázta meg sajnos hogy mit ért ez alatt, de én ezen annyira ledöbbentem, hogy ezért emlékszem még mindig erre a kérdésre
én el sem tudom képzelni hogy ne a gyereknek adjuk,
Utolsónak: igen, én is hasonlóba botlottam, azért nem hagyott nyugodni a kérdés, hogy én vagyok egy "begyöpösödött", "túlrajongó" anya, vagy azért a többség még mindig elsősorban anya és amellett feleség/partner.
Jó volt olvasni, hogy a párjaitokat is írtátok, hogy ők is így vannak ezzel a kérdéssel: a gyermek az első :)
Köszönöm a válaszokat és nagyon sok örömet, boldogságot kívánok a babáitokhoz, gyermekeitekhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!