Az utolsó falat ennivalót szükségben kinek adnád? Gyermeked vagy férjed/párod?
Figyelt kérdés
Tudom, "érdekes" kérdés, de hasonlóban megoszlottak a vélemények és kíváncsi vagyok.... (társadalmi/morális felmérés is lehetne :) )2010. jún. 14. 18:13
2/21 anonim válasza:
:) csak egynek lehet adni!
(Egyedül a több gyermek kivétel, ott van megosztás)
3/21 anonim válasza:
utolsó vagyok: egyértelmű: a gyermekem!
5/21 anonim válasza:
Hát ha a férjem képes lenne a gyerek elől megenni az utolsót szép lenne! Egyértelmüen a gyerek!
7/21 anonim válasza:
Ketté osztanám. Nincs akkora falat, amit ne lehetne megosztani! De sokaknak úgy veszem észre, fontosabb a gyereke, mint a párja. Pedig mintha a párotoknak is köszönhetnétek a gyermeketeket...! Ugyanolyan fontosnak kellene, hogy legyen a társunk, mint a gyerekünk!
8/21 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos a párom,de nem hagyná hogy elosszam (még három felé sem)Mert mindkettőnknek a lányunk a legfontosabb!
9/21 anonim válasza:
Én is a gyerekemnek és apa is annak adná. Nem kérné a felét,
10/21 anonim válasza:
Gyermekemnek. Hiába is akarnám a páromnak adni, úgysem fogadná el.
A felnőtteknek több tartalékuk van, amit fel tudnak élni, mint egy gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!