Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjam meg egyedul?

Hogy oldjam meg egyedul?

Figyelt kérdés

Nemtudom egyedulallo anyukak, hogy oldjak meg de le a kalappal.. ha kellene biztos belejonnek , na de a lényeg:

1hétre kórházba került a ferjem, es a szuleim elutaztam ,masik nagyszulo messze van nagyon..

Itt nincs igazan normalis bolt,h megvegyek pelust,húsokat,stb ami kell. Autom van, de a babakocsi osszecsukva nem fer be , hordozokendobe beleizzadunk nagyon hamar , hordozóval már nem bírom el a fiam (12 hetes lesz 2 nap mulva)

Ti hogy oldanátok meg egy kisebb-nagy bevásárlást vele? Hogy oldjátok meg??

A hordozó tényleg kizárt, orulok ha az autóig elcipekedek vele.:/ plusz meg a kosarat vinni/tolni a boltban..

2018. máj. 13. 11:01
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
2%
Egyetlen építő választ sem olvastam. Bunkók és rosszindulatúak vagytok mindannyian. Nem mindenki egyforma. Ez a gyakori kérdések oldal évek óta csak a másik pocskondiázásáról szól. Szuper anyák vagytok úgy látom. Szégyelljétek magatokat. Miért ti hány kilók vagytok, ha már szerencsétlent cseszegetitek a 43 kg-val. Képzeljétek én 50 kg vagyok és nem vagyok egyedül a babával, párom mindenben segít, de ő is látja hogy egész nap csak szaladgálok és bizony nehéz a boltból cipekedni. Pedig nekünk is van autónk. Abban igazatok van, hogy tegye bele a bevásárló kocsiba a babát hordozóstól, de olvassátok már vissza magatokat milyen stílusban írtok.
2018. máj. 14. 12:34
 42/53 anonim ***** válasza:

igen, és mi a kérdés?

Hordozókendő és mentek, azt a kétszer maximum félórát kibírjátok.

2018. máj. 14. 13:01
 43/53 anonim ***** válasza:
100%

Akkor részletesen:

Hordozó be a kocsiba, bele a baba. Bementek a városba. Leparkolsz a bevásárlókocsik mellé. Hozol egy kocsit (mivel közel parkolsz, addig nem lesz baja a babának a kocsiba egyedül - max 3 lépés), kiveszed a hordozót+babát, beleteszed a bevásárlókocsiba, és már tolhatod is. Amit veszel, azt meg a hordozó köré teszed, bele fog férni az egy heti cucc.

Ha messzebb sikerül leállni, akkor babával a kezedben elmész a bevkocsiért, visszasétáltok az autóhoz, kiveszed a hordozót a bevkocsiba, bele a baba, és mehettek is.

Nem olyan bonyolult ez.

2018. máj. 14. 15:11
 44/53 anonim ***** válasza:
En pl írtam h lepkefing vagyok, de sztem is nyavajog. Nem kell ezen megsertodni, en is szoktam. Sot ertelmes tanácsot is adtam. Amugy meg valakinek igaza van, az elozo valaszolok kozul. Az a baj, h egyeduk marad, megijedt. Nyugi semmi gond nem lesz, mindent megoldasz, ha "eljon az ideje". En is megijedek egy-egy varatlan esemenytol. Pl egyedul a babaval nagybevasarlas, plane ha eddig a parod ment egyedul vagy 3an. De tudod mit? Mikor egyedul leszel es tul leszel az elson(legyen az bevasarlas v akarmi) olyan felnottnek es buszkenek fogod erezni magad. Hogy nem is volt nehez, mit paraztam...
2018. máj. 14. 15:28
 45/53 anonim ***** válasza:
73%
Nanehogymár egy egyszerű bevásárlástól lesz valaki felnőtt nő, problémamegoldó anya. Vicc az egész. Így nagy meglepetések, még nagyobb kiborulások fogják kísérni a gyereknevelést.
2018. máj. 14. 21:15
 46/53 anonim ***** válasza:
90%

Persze de így tanul bele, pláne ha ezeket a dolgokat eddig nem volt muszaj elvegeznie. ;)

Van aki minden "apróságtól" megretten, de attól megcsinálja. Van aki meg legyint rá és megcsinálja könnyedén. Mindenki más!

2018. máj. 14. 23:54
 47/53 anonim ***** válasza:
0%
Szuper anyák , köszi a 0 %-ot.
2018. máj. 16. 14:05
 48/53 anonim ***** válasza:
0%
Az itt olvasható beképzelt, gúnyos válaszok láttatják, milyenek is a mai anyukák, és azt is hogy milyen a gyk-ek gyerekvállalós témaköre. Ebbe a topika nem éri meg írni már, mert eszméletlen mekkora bunkók vagytok.
2018. máj. 17. 08:53
 49/53 anonim ***** válasza:
95%
Az miért beképzeltség, ha nem értjük a problémát? Egy mindennapos rutin feladatról van szó, egy fő 3 hónapos, nem a földön fetrengve hisztiző gyermekkel. A férj egy hétig van távol. Nem házfelújításhoz kell alapanyagokat beszerezni, hanem élelmiszerről, maximum mosószerről, wc papírról van szó. Nagyon a világ végén kell lakni, hogy ezt józan paraszti ésszel ne lehessen elvégezni.
2018. máj. 17. 14:00
 50/53 anonim ***** válasza:
0%
Nem az a beképzeltség hogy nem értitek a problémát, hanem az a beképzeltség ahogyan megnyílvánultok. Az embernek már kedve sincs normális választ írni, mert mindent lenulláznak a kedves anyukák még egy egyszerű "kedvenc neves" kérdésnél is. Kár.
2018. máj. 17. 17:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!