Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjam meg egyedul?

Hogy oldjam meg egyedul?

Figyelt kérdés

Nemtudom egyedulallo anyukak, hogy oldjak meg de le a kalappal.. ha kellene biztos belejonnek , na de a lényeg:

1hétre kórházba került a ferjem, es a szuleim elutaztam ,masik nagyszulo messze van nagyon..

Itt nincs igazan normalis bolt,h megvegyek pelust,húsokat,stb ami kell. Autom van, de a babakocsi osszecsukva nem fer be , hordozokendobe beleizzadunk nagyon hamar , hordozóval már nem bírom el a fiam (12 hetes lesz 2 nap mulva)

Ti hogy oldanátok meg egy kisebb-nagy bevásárlást vele? Hogy oldjátok meg??

A hordozó tényleg kizárt, orulok ha az autóig elcipekedek vele.:/ plusz meg a kosarat vinni/tolni a boltban..

2018. máj. 13. 11:01
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
87%

Hogy oldom meg?? Hàt, ha van két kezed, meg kocsid, nem hiszem, hogy akkora problémát jelent ez, hogy még kérdést is ki kell írni róla.

Felnőtt vagy elvileg, és csak egy darab 12hetes gyereket kell logisztikáznod! Vicces vagy!

2018. máj. 13. 12:43
 12/53 anonim ***** válasza:
84%

"hordozóval már nem bírom el a fiam (12 hetes lesz 2 nap mulva)"

Ennyire ne legyen valaki tápos!

2018. máj. 13. 12:52
 13/53 anonim ***** válasza:
20%

Előre tudod, hogy 1 hétre került kórházba?

Képzeld, a kórházi kezelések nagyobb része tervezett, és előre tudható, meddig tart. De azért kötözködj, látom, boldoggá tesz...

2018. máj. 13. 13:23
 14/53 anonim ***** válasza:
66%

Irod, hogy a kendoben osszeizzadtok. Letezik karikas kendo, ami egy retegu, alig van rajtad anyag, gyorsan bele lehet tenni a babat, melegben ugyan nem a legkellemesebb, de ha a hordozot nem akarod vinni, nem tudom, milyen mas lehetoseged lenne. En nem vezetek, gyalog megyek szinte mindenhova, vittem magamon elol, majd mikor mar nehez volt, akkor csipon karikasban, majd haton csatos hordozoban, nyaron is. Nalunk a babakocsizast fel kellett adnom egy idore, kesobb, mikor mar ult, olyat vettem, amit kicsire ossze lehetett csukni, egyebkent egy nagy hatizsakkal jartam, abba pakoltam. De neked van kocsid. Ha a hordozot nem akarod cipelni, akkor igy csinalnam:

kocsiba ki kezben, be a hordozoba, boltba el, kocsibol ki, karikas kendobe gyerek pilk-pakk betesz, boltba be, ott van legkondi azert a legtobb helyen, bevasarolsz, gyerek vissza az aztiba, irany haza.

2018. máj. 13. 13:24
 15/53 anonim ***** válasza:
88%

Nwgy dolog, én is lepkefing vagyok. Nek. Bírom cipelni a fiam, jó ő már 14kg. Felveszem ha kell, pár métert megyek vele, de jöjjön a saját lábán. Ha olyan helyre megyünk, az apja cipeli. Ha nem lenne, akkor ilyenkor elovenném a babakocsit, vagy alternatív megoldast neznek. Hordozoba is csak akkor cipeltem, ha muszaj volt. VISZONT ez most tényleg nyavogas😂.

Kosarra ráfér a hordozó. Szóval annyit ki lehet bírni. Ha mégsem fér rá, akkor a kosarba is bele lehet tenni. Olyan nagybevasarlast nem csinál ilyenkor az ember, ha nem muszáj. Mikor meg bepakolsz a kocsiba, akkor eleve nagy erős taskaba pakolj bele. Ha mondjuk a 10.emeleten laksz es egyszerre nem tudod felvinni a cuccot a gyerekkel, akkor megkersz valakit(szomszed) h jöjjön mar le segiteni. Ha meg csaladi haz, beviszed a gyereket esetleg kezbe, berakod a kisagyba es kimesz a cuccokert. Picit max sir. Egy kenyerert...stb meg elmész babakocsival. De az is megoldás, h veszel egy kengurut, a hordozót a kocsiban hagyod es oda be a hazbol, ill. vasarlas utan, abba tsszed a gyereket, amíg becipekedsz a lakasba. Igen, tudom h nem egeszseges, de sztem viszonylag abba a legegszerubb berakni a gyereket es kb 2-2 percig lenne csak benne.

2018. máj. 13. 13:28
 16/53 anonim ***** válasza:
71%
Azta mennyi elgépelésem van! Remélem attól olvasható.
2018. máj. 13. 13:31
 17/53 anonim ***** válasza:
22%
Abba senki nem gondol bele, hogy gondok lehetnek a gerincével vagy más eü problémája van, ami mondjuk fáj?? És teszem fel, azert nem tud cipekedni??
2018. máj. 13. 13:35
 18/53 anonim ***** válasza:
83%
17- es, egy hétre megy el a férje tehát csak saját magának kell étel nem hinném hogy 20 kg krumplit 30 kg húst 10 kg répát meg fog enni. Akkor milyen cipekedésről beszélünk? Berakja a babakocsiba, és eltolja közeli boltba, mint hogy írja van közeli bolt csak ott nincs sok minden. Egy hétig el lehet lenni pirítóson is. Én ezt nem tudom megérteni. Semmi más csak nyavalygás meg hiszti.
2018. máj. 13. 13:43
 19/53 anonim ***** válasza:
44%
De ő tanácsot kért, nem leosztást.
2018. máj. 13. 13:48
 20/53 anonim ***** válasza:
82%

9!

Egy hordozót alkarra tettem, kettőt meg marokban fogtam. A pelenkázótáska meg direkt hátizsák, hogy azt ne kelljen kézben vinnem.

Egyébként egy hordozó 4 kg. Egy 3 hónapos gyerek kb 5, így ez együtt nincs 10 kg. Ez kevesebb mint egy hatos csomag ásványvíz. És ha a gyerek lesz saját maga 10 kg? Azt se emeli majd fel soha és viszi fél métert se? Ha meg gerincproblémái lennének, azt leírta volna a kérdező.

2018. máj. 13. 14:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!